"Ovo je bolno gledati"

7 godina kasnije mrze se istim žarom: Rijana javno ponizila Naomi Kembel, a prijateljstvo je prekinuto – zbog muškarca

0

Iako je prošlo mnogo godina, a dve slavne lepotice su imale druge ljubavi, jedan poznati frajer bio im je toliko važan da već godinama preziru jedna drugu.

Naomi Kembel i Rijana na dodeli CFDA nagrada 2014.
Naomi Kembel i Rijana na dodeli CFDA nagrada 2014.foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

R'n'B senzacija Rijana već godinama nije zastupljena u medijima zbog muzike – ona je izgradila poslovnu imperiju zahvaljujući svojim linijama donjeg veša i kozmeteike, a u poslednje vreme je posvećena i porodici koju je zasnovala s reperom ASAP Rokijem.

 

Ovih dana, ona je u žiži u javnosti, međutim, zbog nečega o čemu se pisalo još davne 2017. godine: navodnog sukova sa supermodelom Naomi Kembel.


Pevačica i manekenka su, naime, bile gošće revije brenda Alaïa na Nedelji mode u Njujorku, a društvenim mrežama kruži snimak na kom Rijana vidno ignoriše svoju nekadašnju prijateljicu.

Ona je zagrlila nekadašnjeg urednika britanskog izdanja magazina Vogue Edvarda Eningfula, a zazim prošle pored Naomi Kembel i stiliste Loa Rouča kao da ih ne vidi, što je privuklo mnogo komentara na Iksu (nekadašnjem Tviteru).


"Naomi Kembel i Rijana se stvarno mrze", "Ovo je bolno gledati", "Šta god da se desilo, ja sam na Rijaninoj strani", "Prošla je kao pored groblja", "Rijana čini da se i ljudi s najviše samopouzdanja osećaju jadno"... neki su od komentara.

Zašto Rijana i Naomi Kembel nisu u dobrim odnosima?


Lepotica s Barbadosa i britanska manekenka nekada su bile bliske prijateljice, a poznato je da su sarađivale u više navrata.


Zajedno su pozirale u kampanji za francuski brend Balmain, Naomi je nosila u italijanskom izdanju časopisa Vogue liniju koju je Rijana dizajnirala za Pumu, a pevačica je supermodela nazivala inspiracijom i "istinskom lepoticom". Kako je sve prestalo?

 

Naomi Kembel i Rijana na reviji kolekcije FENTY PUMA 2016. godine
Naomi Kembel i Rijana na reviji kolekcije FENTY PUMA 2016. godinefoto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Kako su 2017. godine pisali strani mediji, njihov odnos trajno je narušen kada je Rijana počela vezu sa saudijskim milijarderom Hasanom Džamilom. Iako to nikada nije potvrđeno, prethodno se pisalo da je Naomi Kembel u vezi s njim, a Džamil i manekenka su viđani zajedno u više prilika. Međutim, uskoro je otkriveno da je Rijana u vezi s njim.


Rijana je neko ko, kada se zaljubi u nekoga, ne dopušta da joj bilo šta stane na put – rekao je tada izvor blizak R'n'B zvezdi.

 


Dve zvezde su tada prestale da prate jedna drugu na društvenim mrežama, a tokom gostovanja u emisiji Endija Kena "Watch What Happens Live" voditelj je pitao Naomi 2021. o njenom navodnom neprijateljstvu s Rijanom.


Sve je u redu. Naravno da je sve u redu – rekla je manekenka. – Nema sukoba. Ne svađama se sa crnim ženama za koje mislim da su moćne i uspešne. Mi radimo istu stvar, vodimo istu borbu.

 


Ipak, ona je kroz smeh dodala da je sada glumica, što je podstaklo komentare da ipak nije bila iskrena.


Rijana i Hasan Džamil bili su zajedno tri godine, od 2017. do 2020.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati telohranitelj o Naomi Kembel

 

makonda-tracker