(VIDEO)

Toliko su ga uvredili da se – PENZIONISAO! Najveći skandal u svetu poznatih ovih dana nema veze s preljubom i novcem

0

Situacija na koju drugi možda ne bi ni obratili pažnju toliko je izgleda naljutila modnog maga da je rešio da se povuče iz posla

Zendeja, Lo Rouč i Naomi Kembel u prvom redu na reviji brenda Valentino u oktobreu 2022.
Zendeja, Lo Rouč i Naomi Kembel u prvom redu na reviji brenda Valentino u oktobreu 2022.foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stilista Lo Rouč stoji iza nekih od najlepših modnih izdanja u istoriji Holivuda.

 

Tokom svoje bogate karijere, stilizovao je mnoge velike zvezde, poput pevačice Arijane Grande, teniserke Venus Vilijams, glumica Dženifer Hadson i Hanter Šafer, glumca Toma Holanda, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona...


Proteklih godina, on je stvarao magiju s glumicom Zendejom Kolman, s kojom je uspeo da postigne da ona dobije zvanično titulu modne ikone od Saveta modnih dizajnera Amerike.

 

1 / 7 Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia


Ne samo što on bira šta će njegove klijentkinje i klijenti obući nego često učestvuje i u dizajniranju custom odeće sa vodećim brendovima i jedno je od najcenjenijih imena u svetu mode.


Međutim, čini se da je Roučovoj magiji došao kraj – on je posle 14 godina karijere u Holivudu saopštio da se povlači.

 

Moja šolja je prazna... Hvala svima koji su podržavali mene i moju karijeru tokom godina. Svakoj osobi koja mi je poverila svoj imidž sam zahvalan – napisao je on na Instagramu.

Lo Rouč osvrnuo se i na svoje razloge za prevremeni odlazak u penziju.


Da se ovaj posao tiče samo odeće, radio bih ga dok sam živ, ali to, nažalost, nije tako. Politika, laži i lažni narativi konačno su me stigli. Pobedili ste... Otišao sam – poručio je on.


Još uvek se spekuliše šta je to što je dovelo do ovako radikalnog poteza, koji će sigurno uskratiti crvenom tepihu mnogo legendarnih modnih izdanja.

Kako se spekuliše na društvenim mrežama, razlog bi mogao biti nedavno incident na modnoj reviji brenda Louis Vuitton tokom Nedelje mode u Parizu. Rouč je, naime, stigao sa Zendejom, koja je novo zaštitno lice ovog brenda, a kada je ona sela na svoje mesto u prvom redu, u njenoj blizini nije bilo slobodne stolice.

Stilista je zbunjeno i pomalo uvređeno stajao ispred nje i u jednom trenutku pogledao glumicu Emu Stoun, koja je, takođe, ambasadorka kuće Louis Vuitton, kao da ona treba da mu ustupi mesto. Štaviše, kada progovori o svom problemu, Zendeja mu pokaže da sedne iza nje, a njegov izraz lica govori sve o tome šta misli o sedenju u drugom redu.

 

Snimak koji kruži društvenim mrežama tu se završava, pa nije poznato gde je Rouč seo, a mnogi veruju da mu je sujeta toliko povređena da je rešio da zauvek okrene leđa stilizovanju.

"Toliko je iskompleksiran da ide u penziju jer nije sedeo u prvom redu", "Ovo mora da je samo kap koja je prelila čašu jer ga stalno omalovažavaju", "On je zaslužio taj prvi red više nego bilo ko"... komentari su na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker