svetska a naša

Naomi Kembel U ZAGRLJAJU sa poznatom SRPKINJOM: Najpoznatija dama sa naših prostora zasenila je sve svetske zvezde

0

U Londonu je 19. juna održana gala proslava u čast top modela Naomi Kembel.

foto: Steve Vas / imago stock&people / Profimedia
foto: Steve Vas / imago stock&people / Profimedia

Sam vrh evropskog džet-seta okupio se u sredu 19. juna na godišnjoj proslavi muzeja "Viktorija i Albert" održanoj u Londonu.

 

Svojim dolaskom prisutni su podržali najnoviju postavku muzeja pod nazivom ”Naomi: U modi”, instaliranu u čast slavnog britanskog top modela Naomi Kembel.

 

Među zvanicama našlo se pregršt zvučnih imena poput Elizabet Harli i Kejt Mos, a svojom lepotom pažnju prisutnih privukla je i jedna lepa Srpkinja.

 

Senzacionalna izložba u Londonu pravi je omaž jednoj od najuspešnijih manekenki i top modela u istoriji modne industrije, a svaki detalj posveta je određenom periodu karijere slavne Naomi Kembel.

 

Ova proslava obeležena je kreacijama koje je "crna pantera" nosila u različitim kampanjama, te fotografijama i video zapisima koji datiraju još od njenih ranih početaka na svetskoj sceni.

 

Haljine koje je Naomi nosila tokom karijere
Haljine koje je Naomi nosila tokom karijerefoto: Justin TALLIS / AFP / Profimedia

Značajan je broj slavnih ličnosti koje su došle da podrže Naomi, a među njima se posebno izdvojila srpska influenserka Tamara Kalinić.

 

"Svetska, a naša", lepa brineta pojavila se na ovom događaju ruku pod ruku sa svojim verenikom Filipom Testom i demonstrirala vanvremensku eleganciju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

U klasičnoj crnoj haljini bez rukava i upečatljivim belim salonkama, zanosna Novosađanka pozirala je sa domaćicom proslave, a njihova zajednička fotografija raspametila je Tamarine Instagram pratioce.

 

Ovaj jednostavni look slavna Srpkinja upotpunila je nenametljivim i ženstvenim nakitom, dok je Filipo u potpunosti bio modno usklađen sa svojom lepšom polovinom. 

 

Inače, ovo nije prvi put da Kembelova i Kalinićeva provode vreme u istom društvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Naime, ove dve dame sjajno su se provodile u novogodišnjoj noći pre samo 6 meseci, što takođe možemo videti na jednoj od Tamarinih Instagram objava.

 

Novu 2024. započinjem okružena ljubavlju i sebi omiljenim ljudima – napisala je tada ispod fotografije sa poznatom manekenkom. 

 

Ovim povodom u Londonu se okupio sam krem evropskog društva, a kako su izgledale ostale zvanice pogledajte u galeriji u nastavku:

 

1 / 5 Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila šokantnu stvar

 

 

 

makonda-tracker