interesantno

Ovakav kokošinjac sigurno nikada niste videli: U vili Đokovića na Kosmaju čak i kokoške imaju kraljevski tretman

0

Nije tajna da Đokovići poseduju mnogo vrednih nekretnina, a kuća na Kosmaju privlači posebnu pažnju

foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je kupio vilu na obroncima  Kosmaja koja je nekada bila u vlasništvu Elene Karaman.

 

Odmah nakon što su pazarili ovu nekretninu prionuli su na renoviranje kako bi svaki deo vile bio uređen baš po njihovoj meri.

 

Pre nego što je dospela u ruke Đokovića u njoj je živela Elena, koja je često delila fotografije iz svog doma na društvenim mrežama.

Tada smo mogli da zavirimo u gotovo svaki deo ovog velelepnog imanja, a posebnu pažnju izazvala je ona napravljena u kokošinjcu, u kojem, reklo bi se, koke nikada nisu ni boravile.

Bilo kako bilo ova prostorija je izazvala veliku pažnju, jer zaista izgleda neverovatno. Sa plafona prostorije visi kristalni luster, na zidovima su ramovi za slike, prozori sa ukrasima.

 

Mnogi bi rekli, blago kokama, a da li je ova prostorija još uvek zadržala isti izgled nije poznato, jer Jelena i Novak ne dele mnogo fotografije iz privatnog života na društvenim mrežama.

Osim ove prostorije i ostatak imanja izgleda impresivno, a porodica Đoković koristi svaki trenutak slobodnog vremena da dođe u ovu netaknutu prirodu i uživa u čistom vazduhu i organskoj hrani koju često kupuju od domaćih proizvođača, a njihovih komšija sa Kosmaja.

 

Bonus video:

Novak objavio hit snimak iz automobila 

 

makonda-tracker