teške reči

Dženifer Aniston se samo jednom javno obratila Anđelini Džoli, a oštrim rečima koje joj je uputila mogao bi se iseći led

0

Bredu Pitu je možda oprostila prevaru, ali Anđelini Džoli nikada neće zaboraviti ove reči.

Bred Pit je navodno ostavio Dženifer zbog Anđeline
Bred Pit je navodno ostavio Dženifer zbog Anđelinefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Priča verovatno najpoznatijeg ljubavnog trougla u istoriji Holivuda ne prestaje da intrigira gotovo dve decenije nakon skandala koji je svojevremeno prodrmao svetsku javnost.

 

Dženifer Aniston i Bred Pit od 2000. bili su u srećnom braku, sve dok im konce nije pomrsila fatalna koleginica.

 

Par se navodno razveo 2005. nakon što je Bred tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" imao aferu sa Anđelinom Džoli, koja je jednom prilikom to čak i potvrdila.

 

Mada je bila užasno povređena, Dženifer nikada nije govorila ružno o svom bivšem suprugu.

 

Bila bih robot kad bih rekla da ne osećam trenutke ljutnje, povređenosti, neprijatnosti. U ovom trenutku je tako nejasno. Toliko je daleko u mojim mislima da ne mogu ni da se setim tame. Ne žalim ni zbog čega. Bila je to lepa, komplikovana veza – otkrila je ona u jednom intervjuu 2008. godine.

 

Ipak, kada je reč o koleginici koja joj je "preotela" muža, zvezda serije "Prijatelji" nije štedela oštre reči.

 

Bivši supružnici zavoleli su se na snimanju filma
Bivši supružnici zavoleli su se na snimanju filmafoto: Stephen Vaughn/20th Century Fox / Entertainment Pictures / Profimedia

Naime, Džolijeva je u jednom intervjuu za Vogue izjavila kako jedva čeka da Bredova i njena deca budu dovoljno velika kako bi mogla da odgledaju film na čijem snimanju se par zavoleo.

 

Takođe, ona je naglasila kako je svakog dana jedva čekala da stigne na set filma "Gospodin i gospođa Smit", što je posebno iziritiralo Anistonovu.

 

– Tamo su bile ispisane stvari koje su očito bile iz vremena kad nisam bila potpuno svesna šta se događa. Osećala sam da je neprikladno otkrivati ​​te pojedinosti. Ono što je rekla o tome kako je svaki dan jedva čekala da dođe na posao? To je bilo stvarno neukusno – zaključila je Džen.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

 

makonda-tracker