astro prognoze

Koga čeka talas novca, a koga okean romantike? Horoskop za vikend za svaki znak (od 30. avgusta do 1. septembra)

0

Proverite šta su vam zvezde pripremile ovog vikenda, od 30. avgusta do 1. septembra.

Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?
Šta vam donose astro prognoze ovog vikenda?foto: Nadya Korobkova/Shutterstock

Bliži se dugo očekivani vikend, a zvezde su za svaki horoskopski znak pripremile svoja iznenađenja. Neko će doživeti talas romantike, neko će doživeti finansijski uspeh, a neko bi trebalo da bude oprezniji u svojim odlukama.

 

Ovan

 

Ovnovi će imati naporan i aktivan vikend. Bićete puni energije i spremni za osvajanje novih visina. Nemojte se plašiti da probate nešto novo i drugačije. Mogući su prijatni sastanci sa prijateljima i rođacima.

 

Bik

 

Za Bika će vikend biti miran i odmeren. Posvetite vreme sebi i svojim najmilijima. Odličan trenutak za obavljanje kućnih poslova ili samo opuštanje u prijatnom okruženju. Nisu isključena prijatna iznenađenja vaše druge polovine.

 

 

Blizanci

 

Blizanci treba da budu spremni na neočekivane preokrete događaja. Vikend može doneti i dobre i ne baš dobre vesti. Glavna stvar je da ostanete mirni i ne donosite ishitrene odluke. Verujte svojoj intuiciji i sve će biti dobro.

 

Rak

 

Rakove očekuje romantičan vikend. Ako imate nekog posebnog u životu, onda provedite vreme zajedno uživajući u društvu jedno drugog. Samci Rakovi bi trebalo da budu otvoreni za nova poznanstva, možda ćete sresti snekoga sudbinski predodređenog.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker