sa crvenom ružom u ruci

Razveli se pre 5 godina, ali simpatije su i dalje tu? Glumica uslikana u zagrljaju bivšeg supruga

0

Dženifer Aniston je viđena na večeri sa bivšim suprugom Džastinom Teroom, a restoran je napustila sa crvenom ružom u ruci.

Dženifer Aniston i Džastin Teru su bili u braku 3 godine.
Dženifer Aniston i Džastin Teru su bili u braku 3 godine.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Dženifer Aniston i njen bivši suprug Džastin Teru viđeni su zajedno na večeri u subotu uveče u Njujorku.

 

Naime, bivši par koji je ostao u prijateljskim odnosima otkako je njihov brak okončan 2017. godine uživao je u kasnoj večeri sa prijateljima Džejsonom Bejtmenom i Amandom Ankom.

 

Glumica je stigla sama u restoran "II Cantinori" u ležernom izdanju u vidu crnog kardigana i pantalonama, a tamo se sastala sa bivšim suprugom i prijateljima.

 

Pre nego što je sela prekoputa bivše ljubavi, Dženifer i Džastin su se zagrlili.

 

Džastin je izgledao atraktivno u tamnozelenoj jakni, farmericama i čizmama, a kako možemo da vidimo i na slikama, evidentno je da su uživali u zajedničkom vremenu.

A oku fotoreportera nije promaklo ni da je Dženifer Anistom iz restorana izašla sa crvenom ružom u ruci.

 

Da li je ovo mali znak pažnjeg starog prijatelja ili možda nagoveštaj da bi između bivših supružnika moglo da dođe do oživljavanja stare strasti, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Džastin i Dženifer su počeli da izlaze u maju 2011. godine nakon što su zajedno radili na filmu "Wanderlust", a svoju veridbu su objavili 10. avgusta 2012. godine. 

 

Bili su u braku od 5. avgusta 2015. godine, ali su se razveli nakon tri godine braka. 

 

U decembru 2021. godine, Džastin je razmenjivao nežnosti sa Dženifer što su se ponovo okupili za stolom na čitanju sitkoma iz 80-ih "Facts of life".

 

Nije tajna da su nakon razvoda Dženifer i Džastin ostali u prijateljskim odnosima, a Džastin nije krio da mu je razvod slomio srce.

 

makonda-tracker