top ili flop?

Gola haljina zamalo otkrila više nego što treba: Devojka slavnog fudbalera raspametila riskantnim izdanjem u Veneciji

0

Za lepom Brazilkom se okreću gde god da se pojavi.

Izabel Gular ponovo osvaja crveni tepih u Veneciji
Izabel Gular ponovo osvaja crveni tepih u Venecijifoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ove godine, manekenka Izabel Gular slavi 40. rođendan i izgleda bolje nego ikada!

 

Poznata po svojim smelim modnim odabirima, Izabel uvek uspeva da očara i oduševi svojim izvanrednim stilom, a njen najnoviji izbor na crvenom tepihu 81. filmskog festivala u Veneciji nije izuzetak.

 

Ova dugačka toaleta sa šlepom, koja leprša na povetarcu, demonstrira njen istančan i hrabar modni ukus, pretvarajući svaki korak u pravi spektakl.

 

Da je dobra stara crna haljina nepogrešiv izbor zna i izabranica čuvenog nemačkog golmana Kevina Trapa, koja crveni tepih u Veneciji već godinama unazad oplemenjuje svojim prisustvom.

 

Šlep haljine, koji se širi i krasi kao umetničko delo, preti da otkrije više nego što bi trebalo, ali u isto vreme ostaje elegantno suzdržan zahvaljujući pažljivo dizajniranoj podsuknji. 

 

Podsuknja haljine koja je na prvi pogled gotovo prozirna, prekriva njeno telo u gustim slojevima šljokica koje stvaraju upečatljiv vizuelni efekat i na kraju dana spašavaju stvar.

 

Izabel je poznata po hrabrim izdanjima
Izabel je poznata po hrabrim izdanjimafoto: Alberto Terenghi/Pool Even / Zuma Press / Profimedia

Top model u gornjem delu nenametljivo otkriva ramena i daje na senzualnosti, dok upečatljiva svetlucava čoker ogrlica i diskretne minđuše daju završni glam pečat ovom izdanju.

 

Manekenki ovo nije prvi put na Filmskom festivalu u Veneciji
Manekenki ovo nije prvi put na Filmskom festivalu u Venecijifoto: Alberto Terenghi/Pool Even / Zuma Press / Profimedia

Ova modna kombinacija, koja balansira između otkrivanja i skrivanja, savršeno je osmišljena da istakne Izabelinu hrabrost i sofisticiranost, učinivši njen izgled na crvenom tepihu jednim od najzapaženijih trenutaka festivala.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez

 

makonda-tracker