imaju mnogo zajedničkog, ali...

"Bila je ljubomorna do ludila": Muževi su im bili najbolji drugovi, a ovo je istina o odnosu Anđeline Džoli i Amal Kluni

1

Iako su Bred Pit i Džordž Kluni veliki prijatelji više od 20 godina, dok je Pit bio u braku s Anđelinom Džoli nije došao na njegovo venčanje, a njihove supruge nikad nisu pominjale jedna drugu niti su viđene na istom mestu.

Amal Kluni i Anđelina Džoli nikada nisu viđene na istom mestu.
Amal Kluni i Anđelina Džoli nikada nisu viđene na istom mestu.foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL, EPA-EFE/Oliver Contreras / POOL

U Holivudu ima nekoliko velikih prijateljstava, a među najdugovečnijima i najčvršćima su ono koje već decenijama neguju Bred Pit i Džordž Kluni.


Glumci su se upoznali na snimanju filma "Igraj svoju igru" (eng. "Ocean's Eleven") i od tada su veoma bliski i jedan drugom velika podrška, pa je Kluni bio među slavnima koje su mediji pitali o čuvenom razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli.


Novinari su iskoristili priliku dok je glumac bio u prostorijama Ujedinjenih nacija tokom Generalne skupštine 2016. da ga pitaju za rastanak njegovih kolega, a on je tvrdio da ne zna ništa o tome. Iskren ili ne, odgovorio je:


Nisam to znao. Vau. Žao mi je zbog njih. To je tužna priča i žalosno je za njihovu porodicu. Jako mi je žao što to čujem.

Ipak, Džordž Kluni možda i nije bio u toku s vestima jer se tih dana uveliko pričalo da se njegova supruga Amal Kluni, poznata libansko-britanska advokatica specijalizovana za ljudska prava, i Anđelina Džoli ne podnose.

 

Džordž i Amal Kluni venčali su se 2014, mesec dana posle Breda Pita i Anđeline Džoli.
Džordž i Amal Kluni venčali su se 2014, mesec dana posle Breda Pita i Anđeline Džoli.foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Odnos Anđeline Džoli i Amal Kluni


Nakon što je Džordž Kluni posle niza veza s glumicama i manekenkama zavoleo uglednu pravnicu koja radi pri Ujedinjenim nacijama, javnost je bila iznenađena i oduševljena njegovim izborom, naročito nakon vesti da se glumac ženi lepom advokaticom.


Svi su očekivali da će Anđelina Džoli, supruga jednog od Klunijevih najboljih prijatelja, širom raširenih ruku dočekati lepu Amal Alamudin, s kojom je delila mnogo interesovanja.

 

Međutim, mediji su četiri godine nakon venčanja Džordža i Amal Kluni pisali da je glumica bila "ljubomorna do ludila" kad je Amal ušla u njen život jer je "verovala da joj je Amal ukrala identitet", izdvojivši se kao istaknuta i glamurozna humanitarka.

 

Holivudska glumica i režiserka Anđelina Džoli navodno je bila 'ljubomorna do ludila' na Amal Kluni.
Holivudska glumica i režiserka Anđelina Džoli navodno je bila "ljubomorna do ludila" na Amal Kluni.foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Anđelina mrzi to što Amal dobija toliko pažnje. Ona je lepa, ona je pametna, ona ima stila, ima prelepu porodicu i radi veoma važan posao u oblasti ljudskih prava – rekao je neimenovani izvor za Page Six 2018.


Dve žene nikada nisu javno pominjale jedna drugu, niti su se pojavljivale zajedno, a zanimljivo je da Bred Pit i Anđelina Džoli nisu bili na venčanju Klunijevih u Italiji 2014.

 

 

Izvor blizak paru rekao je da su oni "tako uzbuđeni zbog Džordža i Amal" i da su im poslali pakovanje vina iz vinarije "Château Miraval" kako bi nazdravili posle svadbe, a Bred je kasnije izjavio da su Anđelina i on u vreme venčanja na Malti snimali film "Pokraj mora" (eng. "By The Sea").

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker