Prst u oko bivšoj

SVI pričaju o ovim fotografijama: Bred Pit je upravo uvukao Džordža Klunija u svoj krevet – i u sukob s Anđelinom Džoli

0

Holivudski glumci i najbolji prijatelji snimili su fotografije koje su privukle mnogo pažnje na društvenim mrežama, naročito kada se pročulo gde su one nastale...

Bred Pit i Džordž Kluni za GQ
Bred Pit i Džordž Kluni za GQfoto: Solve Sundsbo/GQ / PA Images / Profimedia

Navikli smo da Breda Pita (60) i Džordža Klunija (63), koji decenijama važe za najatraktivnije glumce u Holivudu, viđamo u krevetu i romantičnim situacijama s lepim ženama.

 

Sada su, međutim, ovi slavni prijatelji odlučili da na taj način poziraju – zajedno.


Slavni glumci snimili su, naime, efitorijal za magazin GQ u kom ove čuvene najbolje prijatelje vidimo kako ispijaju kafu u krevetu odeveni u pidžame, grle se na travnjaku, stoje u vodi do grudi odeveni u odela...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)


I sve to na imanju Château Miraval, oko kog se Bred Pit i njegova bivša supruga Anđelina Džoli spore već godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Welch (@willwelch)

 

U pitanju je isto mesto na kom su se Bred i Anđelina venčali pre tačno deset godina, u avgustu 2014, a navodno su i Džordž Kluni i njegova supruga Amal pre tri godine kupili imanje u blizini ove vinarije, koja je bila u fokusu nove priče američkog izganja lista GQ.

Tako je Kluni u intevjuu za GQ otkrio da je na snimanje stigao iz svoje kuće i da mu je za to bilo potrebno devet minuta, a njegov prijatelj Bred pričao je o tome koliko mu prija boravak na ovom mestu u Francuskoj.


Stvarno pokušavam da uživam u ljudima koji su oko mene i koje volim i da živim. Ne znam kako da ovo ne zvuči izlizano, ali vazduh je svež i trava je zelena, nekako sam postao takav momak – istakao je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Welch (@willwelch)


Kako Anđelina gleda na to što se Kluni uvukao u priču o imanju koji predstavlja veliki izvor stresa u njenom sukobu s bivšim mužem, ali teško da će joj biti drago jer je poznato da je imala prijateljski odnos s glumcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)


Koliko ova vinarija znači Pitu pokazuje to što ne odustaje od sudske bitke protiv Anđeline Džoli, koja je prodala svoju polovinu imanja, a on ju je tužio jer je to učinila bez njegovog pristanka. Glumica je optužila bivšeg muža da koristi Château Miraval kao svoju "ličnu kasicu prasicu" jer je "doveo do toga da se milioni potroše na projekte koji koriste lično njemu, uključujući više od milion dolara za renoviranje bazena koji samo on koristi".


Izvori bliski bivšem paru rekli su nedavno je tvrdnja da je Pit krao od sopstvene vinarije apsurdna, dodajući da je glumac "sagradio Miraval, a njegova veza s njim je ključni razlog za uspeh".


Inače, i Anđelina Džoli i Bred Pit, čiji pregovori o razvodu traju već osam godina, prisustvovaće predstojećem Filmskom festivalu u Veneciji, gde će glumica predstaviti svoj ovi film "Marija", a glumac "Vukove".

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker