bravo momče

Još jednom pokazao kakav je džek! Nikola Jokić saigračima poklonio po "roleks", nije štedeo, potrošio 390.000 evra

1

Ovakav gest od njega nisu očekivali, pa je i reakcija bila takva - uzbudljiva 

Nikola Jokić
foto: Imaginechina / ddp USA / Profimedia

Srpki košarkaš Nikola Jokić često svojim ponašanjem izmami osmehe svojih saigrača, a sad je izazvao zaprepašćenje i to ne bez razloga.

 

Kako piše Blic, Nikola je svojim saigračima sa Olimpijskih igara poklonio nešto što od njega ni najmanje nisu očekivali.

 

U pitanju su bili skupoceni satovi marke "Roleks", koji košta 32.500 dolara, a na veliko iznenađenje bilo ih je čak 12 komada, za svakog kolegu po jedan. Da nije štedeo govori i činjenica da je za njih dao čak 390.000 dolara.

Ovaj gest našeg košarkaša zaprepastio je mnoge, a reakcija njegovih saigrača je bila neverovatna. Nikola je još jednom pokazao koliki je džek i naravno, zbog ovoga se, zasluženo, našao ponovo u medijima.

 

NIKOLA JE PASIONIRANI LJUBITELJ SATOVA, A SAD JE POKAZAO I KOLIKO VELIKO SRCE IMA
NIKOLA JE PASIONIRANI LJUBITELJ SATOVA, A SAD JE POKAZAO I KOLIKO VELIKO SRCE IMA foto: Panoramic / Sipa Press / Profimedia

Osim zbog maestralne igre Nikola Jokić je često u centru pažnje medija i zbog privatnog života, a njegova supruga Natalija mu je najveća podrška. Nikola je odrastao u teškim uslovima, borio se svakog dana za uspeh i on je došao.

 

NATALIJA TAKOĐE NOSI SATOVE OD PO NEKOLIKO STOTINA HILJADA EVRA
NATALIJA TAKOĐE NOSI SATOVE OD PO NEKOLIKO STOTINA HILJADA EVRA foto: ATA Antonio Ahel

Iako je igrao za brojne svetske klubove Nikola nije zaboravio svoje poreklo i svoje saborce, koje je sada iznenadio na način koji će sigurno pamtiti dok su živi.

 

Bonus video:

Nikola Jokić stigao na doček u centru Beograda

 

makonda-tracker