kako vam se čini?

Zbog njega niko nije ni pogledao Kejt: Princ Vilijam promenio imidž na najhrabriji način do sad — i žene su fascinirane

0

Princ Vilijam nedavno je oduševio Britance kada se javno zahvalio olimpijskom timu svoje zemlje.

Princ Vilijam oglasio se na Instagramu sa suprugom Kejt, Snupom Dogom, Dejvidom Bekamom...
Princ Vilijam oglasio se na Instagramu sa suprugom Kejt, Snupom Dogom, Dejvidom Bekamom...foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Princ Vilijam dobio je bezbroj pohvala na račun svog novog imidža koji je prilično neočivano pokazao na Instagramu.

 

Naime, princ od Velsa pozirao je sa suprugom Kejt Midlton, koja se retko pojavljuje u javnosti otkako joj je dijagnostikovan karcinom.

 

Ipak, njih dvoje su snimili video-poruku, u kojoj su se zahvalili timu Velike Britanije za sav trud koji su pokazali na Olimpijskim igrama u Parizu. 

 

Od svih nas koji smo gledali kod kuće — čestitke timu Velike Britanije. Svaka čast na svemu što ste postigli, svima ste nam inspiracija — naveli su Vilijam i Kejt.

 

1 / 5 Foto: Instagram / princeandprincessofwales

 

 

Ipak, ne priča se samo o ovoj poruci, pa čak ni o pojavljivanju Kejt Midlton u javnosti, već o Vilijamovom novom imidžu. Princ se pojavio s bradom, koju inače nikada ne nosi i pušta, ali mnogi su sa oduševljenjem prihvatili njegov trenutni izgled.

 

 

Molim vas, otkad je princ Vilijam u fazi da ovoliko sija? Zaista je privlačan, — Izgleda odlično, — Eto šta brada uradi od čoveka — samo su neki od komentara na račun princa od Velsa.

 

Nije se svima ni dopalo. — Izgleda kao moj tata — jedan je od komentara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

makonda-tracker