prelepo i ženstveno

I u trudnoći je stil Natalije Jokić nepogrešiv: 3 modna odabira košarkaševe supruge – idealan spoj udobnog & šik

0

Natalija Jokić supruga NBA zvezde Nikole Jokića postala je sinonim za prefinjen i nenametljiv stil.

foto: Instagram / natalijajokic
foto: Instagram / natalijajokic

Njena modna estetika kombinuje jednostavnost sa sofisticiranim detaljima, odražavajući eleganciju koja privlači pažnju bez potrebe za pretencioznošću.

 

Kroz svoje modne izbore, Natalija pokazuje kako se može postići savršena ravnoteža između klasičnog i modernog, dok uvek zadržava autentičnost koja je čini posebnom.

 

U nastavku teksta, izdvajamo tri njena stajlinga koji najbolje oslikavaju njen jedinstveni modni izraz.

 

1. Trudnički stil koji odiše ženstvenošću

 

Natalijin trudnički stil posebno je zanimljiv
Natalijin trudnički stil posebno je zanimljivfoto: Petar Aleksić

Natalija i Nikola Jokić iščekuju svoje drugo dete, a lepa supruga košarkaša zna kako izneti letnju trudnoću u šik i udobnim izdanjima. Midi bela haljina laganog kroja savršena je za vrele avgustovske dane i na jednostavan način odaje utisak tihog luksuza. 

 

Stvar je u detaljima
Stvar je u detaljimafoto: Petar Aleksić

Kratka bebiroze košuljica bez rukava poslužila je Nataliji kao trendi prsluk, a diskretan nakit i Loewe naočare za sunce bile su začin koji je ovaj look učinio tako interesantnim.

 

2. Pretty in pink

 

Još jedno besprekorno trudničko izdanje
Još jedno besprekorno trudničko izdanjefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Još jedno besprekorno trudničko izdanje Jokićeve supruge prava je oda ženstvenosti – haljina dužine između midi i dugačke u jarkoroze boji koja se sužava u struku savršeno pristaje i laska svakoj ženskoj figuri. 

 

Lepršava haljina Natalije Jokić stvorena je za svaku građu
Lepršava haljina Natalije Jokić stvorena je za svaku građufoto: ATA Antonio Ahel

Ovu lepršavu kreaciju Natalija je upotpunila crnim naočarima za sunce i istobojnim ravnim papučama luksuznog brenda Jimmy Choo, vrednim vrtoglavih 695 dolara.

 

3. Može na posao, može i u izlazak

 

Natalija na prošlogodišnjoj proslavi košarkaša
Natalija na prošlogodišnjoj proslavi košarkašafoto: M.M./ATAImages

Prošloga leta na zabavi upriličenoj radi proslave osvojenog svetskog srebra naših košarkaša lepa Natalija odlučila se za kombinaciju sa kojom nikada nema greške. Sive pantalone na pruge visokog struka i ležernog kroja ovom autfitu su dale kul notu, dok su svilenkasti uzani korset, oversajz sako i salonke u beloj boji u kombinaciji sa istobojnom Šanel torbom ovom look-u dale začin sofisticiranog i prefinjenog.

 

Nakit je neizostavan
Nakit je neizostavanfoto: M.M./ATAImages

Nakit je neizostavni deo svakog njenog izdanja, pa je tako Natalija i ovoga puta autfitu koji je podesan i za posao i za elegantnu večeru dodala svetlucavi momenat prelepim setom prstenja, narukvica i sata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nikola Jokić maše navijačima na aerodromu!

 

makonda-tracker