vredi svake pare

Zavirite u luksuznu vilu Nikole Jokića u Koloradu: Porodični dom vredan 4,5 miliona evra prava je skrovita oaza mira

0

Porodično imanje Nikole Jokića u Denveru je savršen spoj modernog i tradicionalnog stila

Zavirite u luksuzni dom Nikole i Natalije Jokić
Zavirite u luksuzni dom Nikole i Natalije Jokićfoto: M.M./ATAImages

Naš najuspešniji košarkaš Nikola Jokić uživa u skladnom braku sa suprugom Natalijom, sa kojom trenutno očekuje drugo dete.

 

Nije tajna da se  zvezda Denver Nuggets-a visoko kotira u NBA ligi, a tamo zarađeni novac između ostalog ulaže u luksuzne nekretnine. 

 

U toku je izgradnja Jokićeve nove, velelepne vile u Somboru, a evo kako izgleda njegov dom u Koloradu, vredan 4,5 miliona evra.

 

Kako mediji izveštavaju, trostruki MVP američke NBA lige krajem 2021. pazario je luksuznu kuću u predgrađu Čeri Hils naselja.

 

Vila vredna 4,5 miliona evra prostire se na impozantnih 1,140 metara kvadratnih i poseduje 29 spavaćih soba, sedam kupatila i kompletno opremljene gostinske apartmane.

 

Posebno zanimljivi sadržaji koji krase dom porodice Jokić u Koloradu jesu kućni bioskop za 12 osoba i spektakularni bazen smešten u ušuškanom i moderno uređenom zadnjem dvorištu.

 

Vila uređena u stilu karakterističnom za to podneblje uključuje i teretanu, zahvaljujući kojoj proslavljeni sportista može da održava formu i u kućnoj radinosti.

 

Skupoceni podovi od mermera i delikatni detalji sačinjeni od punog drveta u jednom spajaju enterijer koji odiše skupocenom prefinjenošću i toplinom porodičnog doma. 

 

Zemljani tonovi dominiraju i van i unutar same kuće, a veliki prozori omogućavaju idealan dotok dnevne svetlosti u prostrane odaje ove vile. 

 

Čitavo Jokićevo imanje okruženo je visokim drvećem i žbunjem, što porodici našeg košarkaša omogućava miran i povučen život izvan reflektora terena. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nikola Jokić stiže na proslavu

 

makonda-tracker