obožava stil gospođe đoković

Posvetila je Jeleni tri strane u "modnoj bibliji" i bodrila Noleta: Dugo i čvrsto prijateljstvo Ane Vintur sa Đokovićima

1

Na jučerašnjem meču Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama među onima koji su bili deo porodice "tim Srbija" bila je i najmoćnija žena u svetu mode.

Ana Vintur i Jelena Đoković u Novakovom boksu na US Openu 2016. godine
Ana Vintur i Jelena Đoković u Novakovom boksu na US Openu 2016. godinefoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Počele su 33. Olimpijske igre u Parizu, a već prvog dana obradovao nas je onaj koji nas je i navikao na trijumfe.

 

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković pobedio je Australijanca Metjua Ebdena u prvom kolu turnira, s lakoćom i očas posla.


Nole se plasirao u drugo kolo pred punim tribinama, a među onima koji su pratili meč bila je i Ana Vintur, čuvena britanska novinarka i dugogodišnja urednica američkog izdanja magazina Vogue.

 


Nema sumnje za koga je ona navijala, budući da se prethodnih dana družila s Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom.

Najpre smo ih videli zajedno na jednom koktelu u pariskom hotelu "Ric", a potom su i Đokovići i gospođa Vintur bili među zvanicama na svečanosti "Uvod u pariske Igre", koju je organizovala Fondacija Luj Viton pred početak OI.

 

Jelena Đoković i Ana Vintur
Jelena Đoković i Ana Vinturfoto: @pussymargiela, X/Twitter

Novakova supruga Jelena zahvalila se na Instagram storiju čuvenoj novinarki na dugogodišnjem prijateljstvu, a u pitanju je odnos koji traje veoma dugo i odoleo je i vremenu i činjenici da je Ana Vintur jedna od najpoznatijih navijačica Rožera Federera.

Urednica časopisa Vogue je strastvena ljubiteljka tenisa, a prvi put je viđena na nekom Novakovom meču 2007. godine, kada je igrao protiv njenog miljenika Federera na US Openu.

 

Od tada smo je često viđali na tribinama kada nastupa slavni Srbin, a 2012. godine je Ana Vintur prisustvovala gala večeri koju je Fondacija Novak Đoković organizovala u Njujorku. Na njoj je prikupljeno 1,4 dolara za decu Srbije, budući da se Novakova Fondacija bavi podrškom ranog razvoja mališana, pre svega u našoj zemlji.


Vinturova se pojavila na gala večeri ove fondacije i naredne godine, kada je prikupljeno 2,5 miliona dolara, kao i na uspešnoj dobrotvornoj večeri u Milanu 2016.

 

Ana Vintur na gala večeri Fondacije Novak Đoković 2016. u Italiji
Ana Vintur na gala večeri Fondacije Novak Đoković 2016. u Italijifoto: Elena Di Vincenzo / Zuma Press / Profimedia

Jelena Đoković u američkom izdanju časopisa Vogue

 

Ana Vintur je, inače, Jeleni posvetila čak tri strane u svojoj "modnoj bibliji", kada je 2013. u rubrici It Girl magazina Vogue objavljen članak o devojci Novaka Đokovića, tada Jeleni Ristić.

 

Ona je pozirala u plavom topu sa potpisom britanske dizajnerke Viktorije Bekam, teget-beloj jakni i narandžastoj suknji Filipa Lima.

 

 

U ovom tekstu je naširoko hvaljen stil lepe Beograđanke, a posebno je istaknuta čuvena prugasta haljina koju je Jelena nosila na humanitarnoj gala večeri u Londonu.

 

Jelena Đoković uvek blista na crvenom tepihu
Jelena Đoković uvek blista na crvenom tepihufoto: Pete Mariner / Avalon / Profimedia

– Skoro da nemam vremena za kupovinu. Poznati za medije uvek govore o automobilima, odeći i nakitu, ali to je ništa u poređenju sa šansom da ujedinite ljude i pomognete siromašnoj deci u Srbiji – rekla je tada Jelena za Vogue.

 

Prijateljski odnos Ane Vintur sa Đokovićima

 

Poznatu novinarku smo potom počeli da viđamo i u boksu Novaka Đokovića, pa je tako ona 2016. u Jeleninom društvu pratila Noletov meč protiv Gaela Monfisa na US Openu, a one su sve vreme ćaskale i smejale se, pa su mnogi zaključili da su u odličnim, prijateljskim odnosima.

 

Ana Vintur i Jelena Đoković u Novakovom boksu na US Openu 2016. godine
Ana Vintur i Jelena Đoković u Novakovom boksu na US Openu 2016. godinefoto: Dubreuil Corinne / Abaca Press / Profimedia

Koliko su Đokovići zaista bliski s Anom Vintur, nije poznato, ali u svakom slučaju su ovih dana gotovo nerazdvojni – a Novak i Jelena su stilizovani onako kako se očekuje kada si u društvu najmoćnije žene mode. Znači li ovo da bismo Noleta i Jelenu uskoro mogli da vidimo na Met gali?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak i Jelena Đoković ruše internet

 

makonda-tracker