porodični kutak

Vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji prava je mala oaza: Zavirite u luksuzni dom tenisera na obali Sredozemnog mora

0

Dom Novaka i Jelene Đoković na jugu Španije pravi je raj u kom najpoznatija sportska porodica može nesmetano da uživa dalje od očiju javnosti

Novak i Jelena Đoković poseduju nekretnine širom sveta
Novak i Jelena Đoković poseduju nekretnine širom svetafoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak i Jelena Đoković poseduju više nekretnina širom sveta, ali jedna se posebno ističe svojim specifičnim enterijerom i eksterijerom.

 

Vila u Marbelji predstavlja pravi spoj mediteranskog stila i holivudskog glamura, a porodica Đoković veći deo godine provodi upravo u njoj.

 

O ovoj prelepoj kući pisali su mnogi svetski mediji, a nedavno se na internetu pojavio i video koji prikazuje unutrašnjost doma teniskog asa na jugu Španije.

 

O detaljima Đokovićeve nove kuće pisao je italijanski list Corriere dello Sport, navodeći da se u njoj nalazi devet soba, osam kupatila, bazen, teretana, bioskopska sala i spa-centar.

 

Nakon što su španski mediji javili da je teniser za vreme korone iznajmljivao vilu po ceni od 10.000 evra mesečno, pa je kasnije kupio za 10 miliona dolara, italijanski list je izneo tvrdnju da je ova suma ipak preterana.

 

Prilaz kući Đokovića u Marbelji
Prilaz kući Đokovića u Marbeljifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Raskošno imanje nalazi se samo na pet minuta od centra grada i u blizini teniskih terena kluba Puente Romano, gde Novak trenira tokom boravka u Marbelji.

 

Vila je pravi spoj luksuznog i meditranskog stila
Vila je pravi spoj luksuznog i meditranskog stilafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Đokovići u ovoj luksuznoj kući mogu da uživaju u pogledu na planine i Sredozemno more, kao i u fenomenalnoj klimi tokom cele godine.

 

Dvorište je bogato zelenilom, sa uređenom baštom i palmama, pružajući savršeno okruženje za porodično uživanje. Ova vila nije samo mesto za odmor već i pravi raj za rekreaciju i opuštanje, čineći je idealnim domom za jednu od najpoznatijih sportskih porodica na svetu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković konferencija na Olimpijskim igrama

 

makonda-tracker