telo apolona

Šta će na ovo da kaže Zajnep?! Šuškalo se da je u vezi sa turskim zavodnikom, a on u društvu druge uživa na Mikonosu

0

Jedan od najvećih zavodnika među glumcima u Turskoj i ove godine je svojim izgledom mamio uzdahe žena, ovog puta na grčkom ostrvu 

DŽAN JAMAN PLENI PAŽNJU ŽENA NA MIKONOSU
DŽAN JAMAN PLENI PAŽNJU ŽENA NA MIKONOSU foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Turski zavodnik Džan Jaman oduševio je pripadnice lepšeg pola kada je stigao na dobro poznato grčko ostrvo Mikonos.

 

Nedavno se šuškalo da je njegovo srce osvojila lepa turska glumica Demet Ozdemir, koja je srpskoj publici poznata po ulozi lepe Zajnep u istoimenoj seriji, ali nove fotografije pokazuju drugačije.

 

Naime, dok je Džan uživao u prelepom sunčanom danu na obali mora društvo su mu je pravilo, ne jedna, već nekoliko javnosti nepoznatih devojaka. 

Mnogi su s velikom pažnjom zagledali fotografije pokušavajući da na njima uoče lepu tursku glumicu, ali uzalud.

 

Da li je ovo ipak znak da je Džan i dalje slobodan igrač i da mu prija ovakav način života? Odgovor na ovo pitanje za sada nemamo, ali je sigurno da on mami žensku pažnju gde god da se pojavi.

 

DŽAN JAMAN MAMI UZDAHE NA MIKONOSU
DŽAN JAMAN MAMI UZDAHE NA MIKONOSU foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da podsetimo, Demet Ozdemir se udala se 28. avgusta 2022. godine za Oguzhana Koča, ali posle samo osam meseci braka par je saopštio da se rastaje. 

 

DŽAN JAMAN ODUZIMA DAH ŽENAMA NA MIKONOSU
DŽAN JAMAN ODUZIMA DAH ŽENAMA NA MIKONOSU foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon toga se spekulisalo da je ona supruga prevarila s jednim oženjenim režiserom, a ona je oštro demantovala sve to navodeći da je laž i pripretila tužbama svima koji šire glasine o njoj.

 

Tu pričama o ljubavnim izletima lepe Zajenep nije kraj. Italijanska novinarka Donatela Aragocini pre nekoliko godina objavila je tvrdnju da su Demet Ozdemir i Džan Jaman par, kao i da njihova navodna veza traje izvesno vreme.

 

DŽAN I DEMET SU ZAJENDO GLUMILI U SERIJI SANJALICA
DŽAN I DEMET SU ZAJENDO GLUMILI U SERIJI SANJALICA foto: Erkenci Kuş/YouTube Printscreen

Ove informacije njih dvoje nikad nisu potvrdili, pa se ne može sa  sigurnošću tvrditi da su istinite, a ako jesu, mali izlet sa zgodnim brinetama na Mikonosu sigurno se glumici ni malo neće dopasti. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker