preslatki su

Napustila je studije ekonomije, pa joj je gluma donela ROMANSU IZ SNOVA: Bajkovita ljubavna priča omiljenog turskog para

0

Lepa Ozge osvojila je srca publike, ali i jednog od najzgodnijih turskih zavodnika 

foto: Youtube Printskrin / FullMoonDolunay
foto: Youtube Printskrin / FullMoonDolunay

Harizmatični Ozge Gurel je zvezda serije 'Pun mesec' koju su gledaoci imali prilike da vide na malim ekranima. Ova serija podigla je karijere Ozge i Džana Jamana na viši nivo, a slavnu glumicu uvrstila među najpopularnije turske zvezde nove generacije.

 

Ozge Gurel je zvezda sa kojom producenti vole da rade, a njene kolege obožavaju. Ona, pak, toliko voli svet glume da je napustila studije ekonomije i u potpunosti se posvetila audicijama i kursu glume.

 

Na uspeh nije morala dugo da čeka, a već 2014. godine, sa serijom 'Kiraz Mevsimi', doživela je prvu poslovnu i ličnu prekretnicu.

 

 

To je serija koja joj je donela popularnost van Turske, ali i ljubav njenog života. Radeći sa kolegom Serkanom Čajogluom, Ozge je uplovila u romantičnu vezu. Uspešna saradnja donela im je još uspešniju ljubavnu priču, koja traje do danas.

 

Glumac Serkan Čajoglu ranije je otkrio da su zajedno na setu proveli i do 15 sati i da se zaljubio u zgodnu glumicu pre nego što je odlučio da to sebi prizna.

 

Do svoje tridesete, Ozge je ostvarila mnoge svoje snove, među kojima je i susret sa muškarcem svog života.

 

 

Iako danas žive ljubavnu bajku, glumica je priznala da joj se pri prvom susretu učinilo da sa njim nema ništa zajedničko.

 

- Mislila sam da nećemo funkcionisati ni kao prijatelji. Posle smo pili kafu i pričali, pre snimanja smo se zbližili i kako je vreme odmicalo postali smo prijatelji - ispričala je Ozge za turske medije.

 

Posle osam godina zabavljanja, par se venčao prošle godine, a kada je Serkan ugledao buduću suprugu u venčanici ostao je bez reči.

 

 

Glumica pripisuje tajnu njihove srećne veze njihovoj stalnoj sposobnosti da se menjaju zajedno.

 

- Nismo isti ljudi kakvi smo bili na početku veze, zajedno se usavršavamo, učimo i napredujemo. U ovom procesu najvažnije je ne udaljavati se – zaključila je romantična Gurel.

 

Ko je bio najveća ljubav Vesne Davniče i kako živi nakon što njega više nema pogledajte u galeriji koja sledi.

 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker