njihova hemija je dobro poznata

Šuška se da joj je zbog njega propao brak: Lepa Zejnep godinama u tajnoj vezi s najpoznatijim turskim glumcem?

0

Glumac s kojim je sarađivala na snimanju jedne od njenih najpoznatijih serija navodno je očarao glumicu Demet Ozdemir, a dok oni i dalje mudro ćute, italijanski mediji tvrde da je u pitanju tajna ljubav koja traje već neko vreme.

Glumica Demet Ozdemir najpoznatija je publici kao Zejnep
Glumica Demet Ozdemir najpoznatija je publici kao Zejnepfoto: demetozdemir/Instagram

Turska glumica Demet Ozdemir, koja se proslavila ulogama u serijama "Sanjalica" i "Zejnep", spada u tamošnje zvezde koje ne eksponiraju svoj privatni život, ali je ona stalno na meti tračeva.


Poznata lepotica udala se 28. avgusta 2022. godine za Oguzhana Koča, ali posle samo osam meseci braka par je saopštio da se rastaje.


Pojavile su se spekulacije da je glumica prevarila supruga s jednim oženjenim režiserom, što je ona negirala i najavila je tužbu protiv svih koji šire zlonamerne glasine.

Već neko vreme ona se ponovo povezuje s poznatim muškarcem, a ovog puta je to glumac Džan Jaman, s kojim je sarađivala na snimanju serije "Sanjalica".

 

Turski glumac Džan Jaman živi i radi u Italiji već godinama
Turski glumac Džan Jaman živi i radi u Italiji već godinamafoto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Glumci su godinama povezivali u tabloidima i na društvenim mrežama u više navrata, a oni nikada nisu potvrdili da između njih postoji bilo šta osim prijateljstva.


Italijanska novinarka Donatela Aragocini tvrdila je još prošlog leta u magazinu Grand Hotel da su Demet Ozdemir i Džan Jaman par, kao i da njihova navodna veza traje izvesno vreme. Kako je tvrdila, oni su viđeni zajedno na jednom događaju, a potom otišli kući odvojenim automobilima, da bi se potom u domu glumca ponovo sastali kasnije te večeri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erkenci Kuş (@erkenci.kus)


Štaviše, Aragocinijeva je navela i da se brak lepe turske glumice okončao jer je želela da bude s Jamanom, kao i da su oni ranije bili u tajnoj vezi, koja je okončana 2020, kada su prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama, prenosi portal Turkish Gazette.


Navodno su se pomirili u novembru 2022. kada je Jaman doživeo povredu stopala tokom snimanja serije "El Turco", kada se ponovo našao s Demet u istom gradu, a ona je nekoliko meseci kasnije saopštila da se razvodi.
Nakon toga, Demet je boravila u Italiji, gde Džan Jaman živi, zbog audicija za serije u produkciji tamošnje kuće Mediaset.

 

Džan Jaman i Demet Ozdemir u seriji 'Sanjalica'
Džan Jaman i Demet Ozdemir u seriji "Sanjalica"foto: Erkenci Kuş/YouTube Printscreen

Ipak, glumci i dalje nisu potvrdili nijednu od ovih tvrdnji niti su bilo čime sugerisali da su nešto više od prijatelja i kolega.


BONUS VIDEO

Džan Jaman oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker