DA LI STE ZNALI?

Sve burne ljubavi zvezde serije Sanjalica: Fatalna je bila po Mustafu Sandala, ali i po dva najbolja prijatelja

0

Demet Ozdemir je jedna od najlepših i najpoželjnijih turskih glumica, pa njen privatni život s pravom intrigira javnost.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Nedavno je mnoge iznenadila vest da se lepa glumica Demet Ozdemir udaje, ona je objavila 26. avgust kao datum kada će se udati za pevača Ouzana Koča.

 

Demet se uvek trudila da sačuva svoj život daleko od očiju javnosti, pa tako nikad nije govorila o svojim bivšim ljubavima, međutim, nemoguće je sakriti koje sve muškarce je volela lepa Turkinja.

Ona je 2015. godine igrala u seriji Miris jagoda sa glumcem Jusufom Čimom sa kojim je i bila u emotivnoj vezi. Njihova ljubav je počela na snimanju serije, a završila se nakon dve godine iako su mediji pisali da će možda doći i do svadbe.

Nakon Jusufa, sreću je pronašla pored kolege Sečkina Ozdemira, sa njim je prvi put viđena 2018. godine, ali se pretpostavlja da su u vezi bili mnogo ranije.

Da je lepa Demet slaba na kolege, svedoči i njena naredna romansa koja je bila najviše ispraćena u turskim medijima. Ona je bila u vezi sa kolegom iz serije Sanjalica Džanom Jamanom, a on je jako popularana i u Srbiji, pa je tako veliki milljenik žena.

Oni su najpre demantovali svoju vezu, ali nakon što su viđeni zajedno na odmoru, više nije imalo svrhe da se skrivaju. 

 

Glumica je imala i kratku romansu sa fudbalerom Bešiktaša Oguzanom Ozjakupom , a posebno je bila intrigantan njena veza sa Kanom Jildirimom koji je bio jedan od najbližih prijatelja njenog bivšeg Sečkana Ozdemira.

 

Fatalna Demet je osvojila i turskog pevača Mustafu Sandala, bivšeg muža Emine Jahović, ali ipak na kraju, sreću je pronašla pored Ouzana Koča.

Poznato je i da je njihova veza jedno vreme bila na pauzi, ali su oboje nakon kratke razdvojenosti shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

 

 

makonda-tracker