važna poruka

Život Tamare Dragičević deluje savršeno, zar ne? Glumica podsetila na važnu "sitnicu" koju često zaboravljamo

0

Jedna od omiljenih domaćih glumica odlučila je da ukaže na važnu stvar koju često gubimo iz vida – Instagram nije realan život.

Tamara Dragičević aktivna je na Instagramu, gde je prati više od 220.000 ljudi, a sada je svoju popularnost iskoristila da pošalje važnu poruku.
Tamara Dragičević aktivna je na Instagramu, gde je prati više od 220.000 ljudi, a sada je svoju popularnost iskoristila da pošalje važnu poruku.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Tamara Dragičević nedavno je donela na svet treće dete, koje je dobila s glumcem Petrom Benčinom, a ova porodica trenutno uživa na zasluženom odmoru.


Poznati par se sa ćerkom Stašom i sinovima Lazarom i Borisom uputio na morsku obalu, gde dane provode odmarajući, a glumica je sada rešila da podeli važnu poruku o tome šta stoji iza savršenih fotografija na Instagramu.


Ona je podelila nekoliko trenutaka s mora i objasnila da ono što vidimo na ovoj društvenoj mreži nije kompletan nečiji život već samo savršeni delići koji nam se predstavljaju.

 


Instagram je paralelni život svih nas, najčešć upeglan, bez mane, nasmejan, obojen. A to su samo fragmenti naših života, slike ili kratki snimci – istakla je ona. – I dok jedni lajkuju i dive se tom paralelnom životu, ovi što im se dive isto tuguju, plaču, brinu razne brige, gledaju sebe u ogledalu s hiljadu mana…. Nesigurni su…


Kako je Tamara dodala, veoma je bitno da deca imaju uvek to u vidu.


Kažite ovo deci, ponavljajte im. Da su to samo savršeni fragmenti tuđih života koji možda dok plaču ili ih nešto muči kače svoje slike najsrećnijeg trenutka prošlog dana ili meseca. Oni to ne znaju, oni misle da su svi drugi srećniji od njih…. Ili im nemojte ni otkrivati paralelni svet dok ne moraju sami da ga otkriju – savetuje glumica.

 

Tamara Dragičević nedavno je donela na svet treće dete
Tamara Dragičević nedavno je donela na svet treće detefoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Naravno, ni mi odrasli nismo uvek imuni na idealni svet Instagrama, a Tamara naglašava da je važno da nikada ne izgubimo iz vida da ono što vidimo na društvenim mrežama nije potpuna stvarnost.


Mi veliki ovo znamo, ali i mi zaboravimo listajući te savršene fotografije, savršena tela, savršena lica. Pa treba i mi da se podsetimo – ističe ona.


Glumica je naglasila da je i njen život onakav kakav živimo svi mi, pa i kada podeli poneku fotografiju na kojoj je nasmejana to ne znači da nije imala ne preterano prijatne trenutke.

 


Želju sam dobila da ovo otkucam dok sedim u hladu na moru u miru, dok beba spava, a ja pijem kafu i slušam muziku i pomislim gde mi je telefon da odem na Instagram i tako počnem da razmišljam o tom tako zavodljivom Instagramu – napisala je. – Ali kada budem kačila nasmejane fotografije, možda će realnost biti skroz drugačija, sudija sam ko je kriv u dečijoj svađi i kako uvek stajem na stranu onog drugog, a beba vrišti , a mene boli telo od umora i svi smo nervozni… Nasmejan dan vam želim.

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom

 

makonda-tracker