divno!

Topli dom i najslađi trenuci: Tamara Dragičević pokazala kako provodi letnje dane s bebom Borisom

1

Tamara Dragičević porodila se pre nekoliko dana po treći put, a sada je otkrila kako izgleda delić njene svakodnevice s novorođenčetom.

Tamara Dragičević nedavno se porodila po treći put
Tamara Dragičević nedavno se porodila po treći putfoto: Damir Dervišagić

Glumica Tamara Dragičević pre nekoliko dana na svet je donela bebu, dečaka kog su njen suprug Petar Benčina i ona nazvali Boris.

 

Tamara je treću trudnoću iznela s osmehom, a Petar je obelodanio vest da se porodila na krajnje simpatičan način, uz fotografije iz porodilišta i poruku da su "svratili u bolnicu Dragiša Mišović nakon izlaska", pa poručio supruzi da je neverovatna.

 

Nakon izlaska iz porodilišta, Tamara uživa s bebom, a uz nju su sve vreme i deca Staša i Lazar, koji su takođe presrećni zbog novog člana porodice.

 

 

Premda prvi dani s novorođenčetom umeju da budu jako izazovni, kako zbog privikavanja i bebe i roditelja, tako i zbog nespavanja, ti trenuci su divni i nemerljivi, što Tamara, kao trostruka mama, zasigurno dobro zna.

 

Ona je podelila na svom Instagramu preslatku fotografiju s bebom iz stana, pa pokazala jedan od zajedničkih momenata. Držala je bebu u naručju, a premda nije uslikala njegovo lice, dovoljno je videti samo nogice i raznežiti se!

 

1 / 5 Foto: tamaradragicevic/Instagram

 

Pogledajte još i kako Petar uživa s mališanom:

 

 

makonda-tracker