nije lako

Megan je "frustrirana i očajna", princ Hari ne odustaje: Trzavice u braku odmetnutog para je sve teže prikriti

1

I dok ceo svet priča o njihovom novom intervjuu, u njihovom odnosu nije se promenilo mnogo toga

TRZAVICE U BRAKU HARIJA I MEGAN
TRZAVICE U BRAKU HARIJA I MEGANfoto: EPA / NEIL HALL

Dobro je poznato da su princ Hari i Megan Markl otpočeli nov život daleko od kraljevske porodice, ali to ne znači da među njima baš sve teče poput mirne reke. Pre bi se reklo da se veoma često voda uzburka, a njihova neslaganja su često tema pisanja svetskim medija.

 

Iako naizgled harmnonični, Megan i Hari, često znaju da se sporečkaju oko njegove porodice, ali tema svađa često je i odlazak ili povratak u Veliku Britaniju.

 

I dok Megan nema nameru da se više bavi tim pitanjem čini se da Hari nikako ne može da se otisne u mirnije vode, već ga srce vuče ka Evropi. Kako navode strani mediji, Hari ipak nije spreman da se u potpunosti posveti životu u Americi i prihvati novi stil života.

Holivudski ekspert za javne ličnosti Mark Bordman tvrdi da je Megan "frustrirana i očajna", jer princ Hari želi da se preseli nazad u Veliku Britaniju, kako bi se vratio svom starom životu.

 

On tvrdi da su njihova viđenja budućnosti dosta drugačija. I dok Hari žudi za starim prijateljima i porodicom u Britaniji, Megan je ovu zemlju potpuno precrtala kao mogućnost, bar u bližoj budućnosti.

 

Budući da više nema stalni dom u Londonu, princu Hariju je teško da se pomiri sa činjenicom da njegovi prijatelji polako počinju da ga zaboravljaju. U retkim posetama Britaniji Hari odseda u hotelima, a s prijateljima se nije video jako dugo budući da ne želi da se pojavljuje u javnosti više nego što je to neophodno.

- Princ, bez sumnje, žudi za svojim starim prijateljstvima - kaže Bordman za časopis OK.

 

Megan želi da njen suprug to poglavlje svog života ostavi iza sebe, pa je često frustrira čak i razgovor o toj bolnoj temi.

 

- Megan voli Harija i želi da se u javnosti prikazuje samo ona njegova bolja strana. Njoj su potpuno jasne uloge koje bi trebalo zajedno da preuzmu i želi da kao par pokušavaju bolje da sarađuju ​​na projektima koje su započeli. Ljudi su željni da vide transformisanog Harija, a ne povratak njegovom ranijem životnom stilu tulumarenja, što bi moglo da dovede do neželjene medijske pažnje - dodao je holivudski stručnjak.

 

MEGAN NE ŽELI DA HARI VODI STARI ŽIVOT,  ALI NJEMU JE TEŠKO DA SE ODUPRE
MEGAN NE ŽELI DA HARI VODI STARI ŽIVOT, ALI NJEMU JE TEŠKO DA SE ODUPRE foto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Uprkos Meganinim težnjama Hari sve više želi da se vrati u domovinu zbog svojih "snažnih veza sa prijateljima iz detinjstva" - navodi Bordman i dodaje da će prognanom princu biti teško da ubedi svoju suprugu da mu dozvoli da povremeno ode u London kako bi tamo proveo malo vremena sa svojim prijateljima sa fakulteta.

 

- Hari je mlad u srcu, ali ima nekoga ko želi da ga drži pod kontrolom i podseća ga ko je i šta bi trebalo da radi. On bi sigurno želio da ima bazu u Londonu i da boravi na kraljevskom imanju, pa makar to bilo u Vindzoru ili nekom od stanova u Bakingamskoj palati. Ali, to se neće dogoditi. U Londonu žive svi Harijevi pravi prijatelji. Svi koje poznaje u Holivudu nisu mu prijatelji - zaključio je Bordman, napominjući da "Megan želi da Hari bude uz nju, da je podržava, pazi na decu i da vrati svoj život na pravi put.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta kaže stručnjak za govor tela o princu Hariju i Megan Markl?

 

 

makonda-tracker