bilo je burno

"Vrištala je na producente": Snimanje novog intervjua Megan Markl i princa Harija bilo je zanimljivije nego sam razgovor

0

Kako tvrdi navodno odlično upućena kraljevska ekspertkinja, nakon što su princ Hari i njegova supruga dali intervju za američku TV mrežu CBS, nije sve okončano u prijateljskom tonu.

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: CBS / Planet / Profimedia

Megan Markl i princ Hari dali su pre nekoliko dana prvi zajednički intervju posle tri godine i čuvenog razgovora sa Oprom Vinfri, a britanska javnost ne prestaje da analizira svaki detalj koji je prikazao američki CBS.


Kraljevski par pričao je o novoj inicijativi The Parents' Network, koja pruža podršku ljudima koji su izgubili dete zbog društvenih mreža, iza koje stoji njihova Fondacija Archewell.


Međutim, Britanci posle intervjua obraćaju više pažnje stvari koje nemaju veze s ovom temom, a kraljevska biografkinja Anđela Levin tvrdi da je Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, "vrištala" i bila iznervirana posle intervjua.

Šta je Megan Markl smetalo u intervjuu za CBS?

 

Novinarka Džejn Poli pitala je suprugu princa Harija o njenim suicidnim mislima, koje je, tvrdi, imala dok je živela u Engleskoj, na šta je Megan isprva rekla da "nije očekivala to pitanje", a potom dala emotivan odgovor.

 

Megan Markl i princ Hari dali su prvi zajednički intervju od 2021. godine
Megan Markl i princ Hari dali su prvi zajednički intervju od 2021. godinefoto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

Nakon što je intervju okončan, navodno je vrištala na producente, veoma, veoma iznerivana zbog toga šta su je pitali – kaže Levinova. – To ne sme da se radi s Megan jer ona ima kontrolu. Ali videlo se da nije mogla da obuzda svoj bes.


Vojvotkinja je, inače, odgovorila da se plašila da podeli sa suprugom da pomišlja da digne ruku na sebe i da je progovorila o svom iskustvu javno kako bi pomogla drugima.


Kraljevska ekspertkinja Anđela Levin, koja je navodno dobro upućena u stanje u kraljevskoj porodici, tvrdi i da Megan Markl "nije mogla da podnese da Hari priča".


Gledala bi ga tako grubo, s tako strašnim izrazom lica, jer nije htela da on priča, pretpostavljam – zaključila je. – On je trenutno zaista izgubljen... Mislim da je u vrlo, vrlo lošem stanju.

 

 

Šta otkriva govor tela Megan Markl i princa Harija?


Britanski tabloid Mirror otišao je tako daleko da je zamolio stručnjakinju za govor tela Džudi Džejms za analizu ponašanja princa Harija i Megan Markl u pomenutom intervjuu.


Dok Megan pričao o svojim suicidnim mislima, izvodi nekoliko "rituala" čišćenja kose i iskrivljeni, neveseo osmeh koji sugeriše da je hrabra – kaže Džejmsova.


Njena ruka se pruža ka Harijevoj nozi kao da traži njegovu podršku, iako on sedi relativno mirno, nagnute glave, i posmatra njeno lice na način koji podseća na zabrinutost – objasnila je.

 

Megan Markl ne uživa najbolji imidž na Ostrvu
Megan Markl ne uživa najbolji imidž na Ostrvufoto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

Kada pogleda dole, trlja prste tako da izgleda anksiozno dok Megan opisuje šta je morala da prođe jer joj se "nije verovalo" – zaključila je.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker