gde greše pa ih svi napuštaju?

Još jedna osoba okrenula leđa Hariju i Megan: Umesto podrške usledio "hladan tuš" zbog kojeg se još "puše"

2

U jeku priprema za turneju po Kolumbiji, Hari i Megan su neprijatno iznenađeni odlukom osobe kojoj su dali svoje poverenje 

MEGAN I HARI OSTAJU BEZ VAŽNOG ČOVEKA U SVOM TIMU
MEGAN I HARI OSTAJU BEZ VAŽNOG ČOVEKA U SVOM TIMU foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl i princ Hari, trebalo bi da uskoro krenu na turneju po Kolumbiji, ali ne ide sve baš onako kako su planirali.


Kako prenose strani mediji, šef kabineta Megan Markl i princa Harija podneo je ostavku posle tri meseca.

 

Džoš Ketler, koji je ranije radio kao šef osoblja na komunikacijskoj platformi Kognikion, preuzeo je tu ulogu još u maju uoči turneje vojvode i vojvotkinje od Saseksa u Nigeriji.

Džoš se pridružio princu Hariju u katedrali Svetog Pavla u maju povodom desete godišnjice Invictus Games. Na službi su bili i ujak princa Harija, grof Čarls Spenser, i Harijevi rođaci Džordž Mekorkodejl, Ned Spenser, Luis Spenser, vikont Altorp.

 

Ovo nije prvi put da su viši članovi osoblja odstupili sa svojih dužnosti i ostavili vojvodu i vojvotkinju na cedilu. Godine 2023. iz tima Harija i Megan otišli su i producent Ben Brauning i Fara Tejlor koji su bili na čelu marketinga za njihove dokumentarne serije o Netflik-u i Meganinom Spotifi podcasta.

PRINC HARI I MEGAN DOŽIVELI NEPRIJATNO IZNANAĐENJE OD STRANE ZAPOSLENOG
PRINC HARI I MEGAN DOŽIVELI NEPRIJATNO IZNANAĐENJE OD STRANE ZAPOSLENOG foto: CBS / Planet / Profimedia

U međuvremenu, u januaru ove godine, par se oprostio od Beneta Levina – menadžera Arčevel Production-a. Benet je prvobitno primljen u tim kao koordinator za poslovanje 2021. godine. Zatim je unapređen u menadžera Arčevel-a 2022. godine.

 

Džošov odlazak iznenadio je sve jer se dogodio baš kada su se princ Hari i Megan pripremali za predstojeću turneju po Kolumbiji koja počinje kasnije ove nedelje.

 

To će biti njihova druga zajednička međunarodna turneja od kada su se povukli sa funkcije članova kraljevske porodice i preselili se u Ameriku. Tokom turneje, trebalo bi da posete i glavni grad Kolumbije Bogotu, pored Kartahene i Kalija.

Njihovo putovanje je ranije ovog meseca potvrdila potpredsednica Kolumbije Fransija Markes koja je rekla:

 

- Tokom svog putovanja, vojvoda i vojvotkinja će mi se pridružiti u poseti Bogoti, kao i karipskim i pacifičkim regionima Kartahene i Kalija. Na ovim mestima imaće  priliku da se druže sa liderima, mladima i ženama koje žele napredak Kolumbije. Pored ovih značajnih interakcija, vojvoda i vojvotkinja će iskusiti bogato nasleđe Kolumbije - rekla je pa je dodala:

 

- Njihova poseta dolazi u posebno značajno vreme, jer prethodi prvoj Globalnoj ministarskoj konferenciji o okončanju nasilja nad decom, koja će se održati u Kolumbiji u novembru. Arčevelova fondacija, koju su osnovali vojvoda i vojvotkinja, poznata je po globalno liderstvo u negovanju bezbednijeg onlajn okruženja.

HARIJA I MEGAN NAPUSTIO JOŠ JEDAN VAŽAN ČOVEK
HARIJA I MEGAN NAPUSTIO JOŠ JEDAN VAŽAN ČOVEK foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Hari i Megan su nedavno dali intervju voditeljki CBS-a, Džejn Poli.

 

Tokom razgovora, u kojem su pokrenuli svoju novu inicijativu, Mreža roditelja, princ Hari i Megan su ukratko govorili o svojoj deci, princu Arčiju i princezi Lilibet.

 

- Naša deca su mlada; imaju tri i pet godina. Neverovatna su. Ali sve što želite da uradite kao roditelji je da ih zaštitite - rekla je Megan tada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o Megan i Hariju

 

makonda-tracker