nema kočnice

Čeka li ga "Melanijin bes"? Zbog onoga što je Tramp rekao u razgovoru s Maskom mnogi su saglasni – otišao je predaleko

0

Kandidat za predsednika Amerike komentarisao je portret svoje protivkandidatkinje Kamale Haris na neočekivan način.

Donald Tramp i Melanija na nedavnoj konvenciji
Donald Tramp i Melanija na nedavnoj konvencijifoto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Donald Tramp, bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država i predsednički kandidat na ovogodišnjim izborima, i te kako ume da podigne prašinu, naročito kada govori o svojim političkim protivnicima.


On je juče vodio dvočasovni razgovor na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru, s vlasnikom ove mreže Ilonom Maskom, a u njemu se u više navrata osvrnuo na svoju protivkandidatkinju Kamalu Haris.


U jednom momentu uporedio ju je sa svojom suprugom Melanijom, a strani mediji tvrde da se bivšoj i potencijalnoj prvoj dami to neće dopasti, dok Daily Mail piše da je time "Tramp rizikovao Melanijin bes".

Magazin Time juče je na naslovnoj strani objavio ilustraciju Kamale Haris s naslovom "Njeno vreme", a Tramp tvrdi da je šokiran time koliko kandidatkinja Demokratske strane liči na njegovu životnu saputnicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)


To je crtež i, zapravo, izgleda prilično kao naša sjajna prva dama Melanija – rekao je Donald Tramp Masku.


Slučajno ili namerno, on je Harisovu nazvao "Kamila", a naglasio je da je njegova supruga prelepa i da je Kamala Haris predstavljena kao holivudska zvezda.


Čak nije ni izgledala kao Kamila, tako je, ali, naravno, ona je prelepa žena, tako da nećemo reći ništa više – poručio je političar i biznismen, koji kaže da je poznati časopis ovim portretom predstavio njegovu konkurentkinju kao "najlepšu glumicu koja je ikada živela".

 

BONUS VIDEO

Predsednička trka u Americi

 

makonda-tracker