stvoreno za dame

Inspirisan Diorovom kreacijom iz 1947! Komplet Melanije Tramp za povratak u javnost je nešto što morate da vidite

0

Supruga Donalda Trampa konačno mu se zvanično pridružila u predsedničkoj kampanji, a za tu priliku je odabrala elegantan set koji će vam sigurno biti poznat...

Donald i Melanija Tramp na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji
Donald i Melanija Tramp na Republikanskoj nacionalnoj konvencijifoto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Kampanja bivšeg predsednika Amerike i predsedničkog kandidata Donalda Trampa je u punom jeku, a tokom nje nismo imali mnogo prilika da vidimo njegovu suprugu Melaniju.


Nekadašnja prva dama iz senke je učestvovala u novoj kampanji svog muža, a sada se vratila pod svetla reflektora i ponovo oduševila prepoznatljivim stilom koji neguje još od Trampovog ulaska u Belu kuću 2016.


Melanija Tramp pojavila se, naime, na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji kako bi suprugu pružila podršku, a za ovu priliku je odabrala komplet francuske modne kuće Dior.

U pitanju je set sastavljen od dva dela, a gornji je strukirani blejzer s dvorednim kopčanjem, dok donji čini otmena midi-suknja.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Ovaj komplet je, inače, moderna varijanta čuvenog kompleta iz 1947. godine nazvanog Bar, čija je suknja bila šira i oslonjena na modu dvadesetih i tridesetih.

 


Melanija je već ranije nosila ovaj model 2017. godine, prilikom zvanične posete Francuskoj, kada su se Donald Tramp i ona sastali s tamošnjim predsednikom Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit.

 

Donald i Melanija Tramp u poseti Parizu 2017. godine
Donald i Melanija Tramp u poseti Parizu 2017. godinefoto: EPA/IAN LANGSDON / POOL

To nije ništa novo, ponovili smo ga. Ali ona obožava to odelo! Ona ima divnu odeću koju može da nosi ponovo – istakao je juče Melanijin stilista Herv Pjer.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako će atentat na Trampa uticati na izborne rezultate?

 

makonda-tracker