ne štedi

Stajling za svaki dan i – prtljag s porukom: Melanija Tramp za 3 sekunde pred paparacima digla modnu Ameriku na noge

1

Supruga bivšeg predsednika SAD i predsedničkog kandidata prošetala je u još jednom zanosnom izdanju, a ovog puta je tu bio i poseban detalj.

Melanija i Donald Tramp u braku su od 2005. godine
Melanija i Donald Tramp u braku su od 2005. godinefoto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Bivša prva dama Amerike Melanija Tramp nedavno se konačno pridružila novoj predsedničkoj kampanji Donalda Trampa, nakon što se dugo držala podalje u jeku skandala sa suđenjem njenom suprugu i nekadašnjem predsedniku Amerike.


Ona se vratila u velikom stilu, na velikoj konvenciji Republikanske partije, a sada je pokazala svoju podršku i želje i onako kako najbolje ume – kroz modu.


Gospođa Tramp viđena je, naime, u Njujorku, ispred zgrade Kula Tramp, u kojoj živi njena porodica, a u ovoj prilici je bila ležerno odevena i nosila jednu vrlo posebnu tašnu.

  1. Melanija je prošetala pored paparaca u jednostavnoj beloj majici kratkih rukava i maslinastozelenim, dubokim pantalonama ravnog kroja, a sve je začinila Burberry tašnom čija cena iznosi čak 4.000 dolara.


U pitanju je model kojim već mogu da se pohvale Zendeja, Rouzi Hantington Vajtli i Naomi Vots, a predimenzionirana je tote torba koja je prvi put predstavljena u kolekciji Belt Bag za jesen i zimu 2018.

 

 

Nesvakidašnja tašna koja podseća na čuvenu "birkinku" (kojih Melanija takođe ima u velikom broju), nudi se u srednjoj i L veličini i više boja, a Trampova supruga odlučila se za belu torbu sa zelenim kaišem i žutim ručkama, koja se odlično uklopila uz njen look.


Međutim, to nije sve od njenih aksesoara što je privuklo pažnju papapraca – dok je osoblje nosilo njen prtljag, primećeno je da jedna Louis Vuitton torba nosi oznaku "FLOTUS", što je skraćenica za "prva dama Sjedinjenih Američkih Država", kao i jedna torba za odelo.

Melanija je imala ovu torbu i dok je živela u Beloj kući, pa je njeno osoblje i ranije nosilo ovu njenu poruku.

Bivša i potencijalno buduća prva dama uputila se u Nju Džerzi vozilom tajne službe, a mediji pišu da sve torbe koje su spakovane u automobil koštaju po više hiljada dolara.


Ona je, inače, jedna od najbolje odevenih prvih dama u istoriji, u čemu je imala pomoć stilista jer je po ulasku Donalda Trampa u politiku drastičnog promenila način odevanja.

 

U galeriji se prisetite nekih njenih modnih izdanja.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Može li da se izjednači predsednička trka u SAD?

 

makonda-tracker