drugari iz razreda su otkrili sve

Pohađao školu pod lažnim imenom, nije smeo sam ni do toaleta: Školovanje Barona Trampa krije mnogo tužnih detalja

0

Tajnoviti Baron Tramp se nikada ne eksponira u javnosti, a to je važilo i za njegovo pohađanje srednje škole.

Baron Tramp je prava enigma za javnost i dan-danas
Baron Tramp je prava enigma za javnost i dan-danasfoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Jedini sin Donalda i Melanije Tramp, Baron Tramp, od detinjstva je prava enigma, a njegova mama se svojski potrudila da mu sačuva privatnost od znatiželjnih medija.

 

U jeku predsedničke kampanje, isplivale su nove informacije o ovom momku, najmlađem sinu Donalda Trampa, a njegovo školovanje nije prošlo lagano i onako kao kod druge dece.

 

On je pohađao tri godine školu Oksbridž na Floridi, ali imao je drugačiji tretman od svojih vršnjaka po svemu, i to ne u puko pozitivnom smislu.

 

Kako je pisao Dejli Mejl, tajna služba je u stopu pratila Barona, radi njegove bezbednosti, a zabranjene su mu bile i društvene mreže. Ne samo to, on nije smeo ni da se predstavlja kao Baron.

 

Zapravo, on je školu pohađao pod pseudnonimom Džek, premda su i profesori i učenici znali da je Baron u toj školi. Ipak, kako njegovi lični podaci ne bi dospeli u javnost, odlučeno je da se sve vreme maskira pseudonimom.

 

Njegova privatnost je bila dobro zaštićena, toliko da su ga pratili i do toaleta, a načinjeno je mnogo mera da se zaštiti poverljivost.

 

I drugari iz razreda imaju lepe reči za njega, te su otkrili da je bio lepo vaspitan i šarmantan, ali vrlo misteriozan; nije išao na žurke, rođendane, nije se hranio s njima, niti je učestvovao u aktivnostima tipičnim za srednjoškolce.

 

Baron Tramp s roditeljima Donaldom i Melanijom
Baron Tramp s roditeljima Donaldom i Melanijomfoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Na zahtev njegove majke, njegovo ime i lice nisu smeli da se pominju na društvenim mrežama, a on je jedini koji nije nikada pomenut u školskom godišnjaku.

 

On je bio društven i duhovit, ali veoma tajanstven. Nije dolazio na utakmice, nije se družio van škole, nije išao na dejtove, a ako je imao devojku, to nikad nije došlo do nas — rekao je njegov bivši drug, dodavši:

 

Šteta je što nije imao normalan život kao mi.

 

 

Roditelji zabrinuti

 

Kada se pročulo da Baron Tramp dolazi u Oksbridž, mnogi roditelji su se zabrinuli da će škola postati meta.

 

Roditelji škole 'Oksbridž' bili su zabrinuti kada su čuli da će Baron Tramp tu učiti školu
Roditelji škole "Oksbridž" bili su zabrinuti kada su čuli da će Baron Tramp tu učiti školufoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Bilo je dosta uzbudljivo kada je Baron Tramp došao u tu školu, otkrio je njegov nekadašnji drug iz razreda, dodavši da su svi želeli da ga upoznaju, a vremenom je pomama splasnula i više niko nije obraćao pažnju na ljude koji su ga čuvali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus videož

DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA! Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA

 

makonda-tracker