(foto)

Šta li će mu reći Ketrin Zita Džouns? Majkl Daglas nije mogao da sakrije koliko je opčinjen kraljicom Leticijom

0

Palma de Majorka ugostila je holivudskog šarmera Majkla Daglasa, koji nije krio da je oduševljen španskom kraljicom Leticijom.

Kraljica Leticija i Majkl Daglas
Kraljica Leticija i Majkl Daglasfoto: EPA-EFE/Ballesteros

Nakon što je u glavnom gradu Francuske, Parizu, prisustvovala otvaranju Olimpijskih igara, i to u društvu svog supruga, kralja Felipa VI, španska kraljica Leticija vratila se u svoju Španiju.

 

Ona se sama pojavila u Palma de Majorki, gde je od 2019. godine deo gala završne svečanosti filmskog festivala Atlàntida Majorka. Ove godine joj je društvo pravio holivudski veteran Majkl Daglas, kome pak društvo nije pravila njegova supruga, prelepa Ketrin Zita Džouns.

 

Osamdesetogodišnji glumac, primio je nagradu upravo od španske kraljice, gde joj se zahvalio lepim rečima. 

 

Čast mi je da primim ovu nagradu na Majorki, gde dolazim već 35 godina i gde uživam kao nigde drugde — istakao je glumac na pres-konferenciji pre zatvaranja 14. po redu filmskog festivala.

 

Glumac, koji je poznat i kao šarmantni zavodnik i ljubitelj nežnijeg pola, nije mogao da sakrije da je opčinjen kraljičinom lepotom, a ona je zaista blistala.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Ballesteros

 

Hugo Boss haljina kraljice Leticije

 

Izbor kraljice Leticije bila je kreacija koju potpisuje brend Hugo Boss, jedna od njoj omiljenih modnih kuća, metalik model midi-dužine.

 

U pitanju je slip haljina od viskoze, koja ima dvostruke bretele i pada pored tela ističući njegove konture suptilno, a za još seksepilniji izgled tu je efektan V-izrez.

 

Kraljica Leticija ponela je metalik Hugo Boss haljinu
Kraljica Leticija ponela je metalik Hugo Boss haljinufoto: EPA-EFE/Ballesteros

Elegantna haljina nazvana Desaite proizvodi se u nekoliko boja, a njena cena iznosi 450 dolara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KARTELSKI RAJ - GRČKA I ŠPANIJA! Vladimir Savić: Pojavljuju se imena pripadnika bezbednosti

 

makonda-tracker