(video)

I tata je probao da joj pomogne: Simpatičan susret španske princeze i fudbalera u kog je godinama zaljubljena

0

Nakon osvajanja Evropskog prvenstva, fudbaleri Španije otišli su na prijem kod španskog kraja, pa je buduća kraljica imala priliku da sretne momka s kojim je godinama povezuju.

Španska kraljevska porodica organizovala je u Zarzueli prijem za reprezentaciju Španije posle osvajanja Evropskog prvenstva
Španska kraljevska porodica organizovala je u Zarzueli prijem za reprezentaciju Španije posle osvajanja Evropskog prvenstvafoto: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Španije osvojila je Evropsko prvenstvo i krunisalo titulom fenomenalnu igru na najprestižnijem takmičenju Starog kontinenta, a trofej je igračima uručio kralj Felipe VI.


Odmah po povratku kući, fudbaleri Španije ponovo su se sastali s kraljem, ovog puta u palati Zarzuela, gde je održan svečani prijem za nacionalni tim, a na okupu je bila cela španska kraljevska porodica.


Pored kralja, bile su tu njegova supruga kraljica Leticija i ćerke princeza Leonor od Asturije i princeza Sofija, a upravo je Leonor – buduća kraljica Španije – privukla najviše pažnje zbog susreta s jednim fudbalerom.

Iako Gavi, fudbaler Barselone, nije zbog povrede igrao u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu, on je bio među sportistima koje su pozvane na prijem, a kada je stigao na red da se rukuje s princezom Leonor, na njenom licu je zasijao širok osmeh.

 

 

Naročito se priča o činjenici da je prestolonaslednica španskog trona nosila Gavijev dres, a sve je još simpatičnije zbog trača koji godinama kruži medijima – da je starija ćerka kralja Felipea i kraljice Leticije zaljubljena u mladog fudbalera.


Štaviše, spekuliše se da je Gavijev dres koji je nosila upravo onaj koji joj je on poslao nakon Svetskog prvenstva u Kataru, i to potpisan, nakon susreta s Leonorinim ocem.

 

Španska kraljevska porodica s fudbalskom reprezentacijom Španije posle osvajanja Evropskog prvenstva
Španska kraljevska porodica s fudbalskom reprezentacijom Španije posle osvajanja Evropskog prvenstvafoto: Antonio Navia / Panoramic / Profimedia

Nakon SP 2022, pisalo se da je princeza Leonor do ušiju zaljubljena u godinu dana starijeg veznog igrača fudbalske reprezentacije Španije Pabla Martina Paeza Gavira, koji je fudbalskoj publici poznatiji kao Gavi.


Navodno je ćerka kralja Felipea i kraljice Leticije izlepile Gavijeve fotografije po svom školskom ormariću, a španski kralj je Gaviju rekao da ga njegova ćerka "voli" nakon jednog meča u Dohi.

1 / 6 Foto: epa / DANIEL GONZALEZ / POOL

Društvenim mrežama već neko vreme kruže glasine da bi Leonor i Gavi u tajnosti mogli biti par, a mnogi navijači Barselone u šali kažu da bi on trebalo da se oženi budućom kraljicom i otplati dugove čuvenog kluba.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Navijači Španije u Štutgartu

 

makonda-tracker