Šta je Tamara Vučić radila u petak u Parizu? Nije propustila Olimpijske igre, a prisustvovala je prizoru za pamćenje

7

Tamara Vučić posetila je Pariz kako bi na najbolji način predstavljala našu zemlju, ali je iskoristila priliku i da bodri Novaka Đokovića.

Tamara Vučić posetila je Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.
Tamara Vučić posetila je Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić otputovala je u glavni grad Francuske važnim povodom.

 

Naime, ona je posetila "Srpsku kuću" u Parizu i prisustvovala promociji EXPO 2027 u Beogradu, gde se na divan i kvalitetan način predstavljala naša zemlja, a usput je iskorišćena i diplomatska prililka da se posetioci pozovu u Beograd, u duhu slogana "Igra(j) za čovečanstvo".

 

Tamara Vučić na predstavljanju 'Srpske kuće' u Parizu
Tamara Vučić na predstavljanju "Srpske kuće" u Parizufoto: Instagram / tamaravucicsrb

Supruga predsednika Srbije iskoristila je priliku da na stadionu "Filip Šatrije" prisustvuje istorijskom momentu za srpski tenis i uopšteno karijeru Novaka Đokovića.

 

Naš najbolji teniser ikada odigrao je sjajan polufinalni meč sa Italijanom Lorencom Muzetijem, kog je pobedio i time se, po prvi put, plasirao u finale Olimpijskih igara i ostvario sigurnu medalju. Najbliži tome bio je 2008. godine, kada je u tesnoj i (za nas tužnoj) završnici izgubio meč od Španca Rafaela Nadala.

 

Ovog puta nije bio sprečen da dođe do finala, a u publici je bila i Tamara Vučić.

 

Ona je usnimila divan momenat kada Novak pobeđuje Muzetija, pada na pod ophrvan emocijama, a Tamara je bila jedna od mnogih koji su Novaka svesrdno bodrili s tribina u Parizu.

 

Tamara Vučić bodrila je Novak ana stadionu 'Filip Šatrije'
Tamara Vučić bodrila je Novak ana stadionu "Filip Šatrije"foto: Instagram / tamaravucicsrb

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Novak Đoković izvadio krstić

 

makonda-tracker