vanvremenski

Ženstven, romantičan & damski: Tamara Vučić najčešće nosi ovaj dezen, a on će dominirati do kraja leta – pa i kasnije

1

Tamara Vučić ne nosi često dezeniranu odeću, ali kada to čini, najčešće je njen izbor pravi modni klasik, koji je i ove letnje sezone izuzetno popularan

Tamara Vučić uglavnom bira svedenije kombinacije i retko nosi printove
Tamara Vučić uglavnom bira svedenije kombinacije i retko nosi printovefoto: Petar Aleksić

Prva dama Srbije Tamara Vučić poznata je po otmenom stilu, a ona uglavnom bira svedene modne kombinacije, jednostavne krojeve i pouzdane damske komplete i midi-haljine.


Njen suptilan stil neretko je monohromatski, a kada bira odeću s printom, često su u pitanju komadi ukrašeni vanvremenskim dezenom koji je uvek manje ili više u trendu – tufnama.


U više prilika, videli smo je u haljinama koje krase sitne ili krupne tufnice, koje su posebno popularne tokom letnje sezone, pa tako ni ova godina nije izuzetak.

 

Tamara Vučić u beloj haljini sa crnim tufnama
Tamara Vučić u beloj haljini sa crnim tufnamafoto: Petar Aleksić

Tufne u modi i 2024.


Nikad nije pogrešno vreme za tufne, a dizajneri su u poslednjih godinu dana u svojim novim kolekcijama predstavili veliki broj komada koje imaju baš ovakav dezen.

Tako je kuća Dolce & Gabbana spremila zavodljive, prozirne, lepršave tufnaste haljine s tačkicama, Maison Margiela neobične tufnaste kapute, a Vivetta midi-suknje s ovim printom, pa ne sumnje da su tufnice i tokom 2024. na ceni.

 


Zašto obožavamo tufnice?


Ova retro šara koja odiše romantičnom atmosferom važi za modni klasik jer ističe ženstvenost, podseća na prošla vremena privlači pažnju s lakoćom.


Nikad ne možete pogrešiti s crno-belom kombinacijom, odnosno belim tačkicama na crnoj pozadini i obrnuto, ali ako ste smeliji, odličan utisak ostavljaju drugi spojevi boja i raznobojne tufnice.

 


Ako volite veoma ženstven stil, birajte plisirane suknje ili male crne haljine s tufnama, a svakog leta su popularni tufnasti bardo topovi, koji ističu ramena i kombinuju se s jednodelnim donjim delovima odeće.


Ključ za fenomenalan izgled u tufnama je tzv. stil Francuskinja: minimalna šminka, crveni ruž, spretno izvučena linija ajlajnerom, mačkaste naočare i odličan nakit.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker