predivna

Za noć pod Ajfelovim tornjem birala je ČISTU MAGIJU! Tamara Vučić u božanstvenoj kreaciji lepša od svih Francuskinja

1

Tamara Vučić predstavljala je Srbiju u Parizu na sofisticiran diplomatski način.

Tamara Vučić posetila je Pariz
Tamara Vučić posetila je Parizfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Vučić dostojno nas predstavlja u Srbiji i svetu, a poslednja diplomatska obaveza koju je imala bila je u Parizu.

 

Naime, kako će se u francuskoj prestonici od 26. jula održavati Olimpijske igre, i Srbija čeka da se predstavi na elitnom sportskom takmičenju koje traje vekovima.

 

Pod okriljem Srpske kuće, paviljona izgrađenog u centru Pariza, biće promovisana srpska kultura,tradicija i istorija, a kao naš delegat u Francuskoj našla se Tamara Vučić, prva dama Srbije i žena koja u svakoj prilici ima besprekoran stajling.

 

Ona je održala pozdravni govor u dvorištu s pogledom na znameniti Ajfelov toranj, a bila je tako elegantna, šik i glamurozna.

 

Tamara je poznata po tome da preferira kreacije domaćih dizajnera, a ovog puta je ponela crnu haljinu oplemenju sofisticiraoim roze svilom u predelu dekoltea, dok su punđa i biserne minđuše zaokružile ceo look.

 

 

Čarobno veče u rezidenciji ambasadora Srbije u Parizu, u prisustvu eminentnih ličnosti francuske poslovne i umetničke scene – napisala je prva dama u opisu fotografija sa gala večere.

 

Predstavljajući Srbiju, našu tradiciju, istoriju i kulturu kroz jedinstveni multimedijalni koncept, srpski kreativni tim je doneo dah naše zemlje u centar Pariza, kao najavu otvaranja Srpske kuće tokom trajanja Letnjih olimpijskih igara, u periodu od 26. jula do 11. avgusta – poručila je Tamara Vučić.

 

Osim Tamare Vučić, Srbiju je predstavljala još jedna Tamara, modna influenserka i blogerka, Tamara Kalinić.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Počasna garda spremna za dolazak Aleksandra Vučića u Pariz

 

makonda-tracker