damski stil

Detalj na okovratniku daje posebnu notu: Božanstvena lila haljina Tamare Vučić za dan u Kairu

3

Tamara Vučić uvek privlači pažnju stilom, a tokom boravka u Egiptu ponela je jednu od najotmenijih kreacija do sad.

Tamara Vučić uvek ostavlja utisak stilom
Tamara Vučić uvek ostavlja utisak stilomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska delegacija boravila je ovih dana na Poslovnom forumu Srbije i Egipta, a u njoj je bila i prva dama Srbije Tamara Vučić, koja je ponovo demonstrirala vrlo otmen stil.


Ona je promenila više elegantnih modnih kombinacija koje ostavljaju utisak, a jednu od najlepših pripremila je za posetu Nacionalnom muzeju egipatske civilizacije.


Ona je obišla ovu ustanovu u društvu Entisar el Sisi, supruge predsednika Egipta Abdela Fataha el Sisija, a opredelila se za damsku kreaciju lila boje.

 


U pitanju je midi-haljina koja prati liniju tela i ima puf-rukave 3/4 dužine, a posebnu notu elegancije daje joj mašna ispod okovratnika.


Tamara Vučić kombinovala je ovu kreaciju s belim salonkama s visokim štiklama, a kosu je podigla u nisku punđu, s nekoliko pramičaka izvučenih tako da uokviruju lice, što je savršen izbor za vreo letnji dan.

 

Ona je podelila i svoje utiske i otkrila šta je imala priliku da vidi u Muzeju.


– Otvoren 2021. godine, muzej privlači posebnu pažnju jer se u njemu nalaze mumije 18 kraljeva i dve kraljice. Prostor sa mumijama dizajniran je tako da posetiocu pruži osećaj šetnje Dolinom kraljeva, gde se većina ovih mumija prvobitno nalazila. Neke od najpoznatijih su mumije kraljice Hačepsut, kralja Ramzesa drugog i Tutmoza trećeg – istakla je Tamara Vučić.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima

 

makonda-tracker