nova 'it' devojka

Omiljena "nepo beba" Holivuda ne prestaje da šokira javnost: Posle veze s glumcem, zavolela je poznatu muzičarku

0

Lili Rouz-Dep polako ali sigurno postaje ultimativna 'it' devojka novog doba.

Lili Rouz-Dep ne prestaje da šokira javnost
Lili Rouz-Dep ne prestaje da šokira javnostfoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER / POOL

Mlada glumica koja važi za jednu od omiljenih "nepo beba" u Holivudu Lili Rouz Dep privlači pažnju ne samo svojim talentom već i intrigantnim porodičnim nasleđem.

 

Kao ćerka francuskog modela i pevačice Vanese Paradi i glumca i muzičara Džonija Depa, Lili je odrasla pod svetlima reflektora.

 

Džoni i Vanesa bili su zajedno od 1998. do 2012. godine, a tokom 14-godišnje veze dobili su ćerku Lili Rouz i sina Džeka.

 

Francuska lepotica i holivudski zavodnik rastali su se u prijateljskim odnosima, što dokazuje i činjenica da je Paradijeva stala u Džonijevu odbranu tokom njegovog famoznog suđenja sa bivšom ženom i glumicom Amber Herd.

 

Naslednici jednog od nekada najpoznatijih parova odrasli su sa majkom u njenoj matičnoj zemlji, a oboje tečno govore engleski i francuski jezik.

 

– Ionako ih odgajamo dvojezično, tako da za njih to nije bitno. Samo, na jugu Francuske se može živeti mnogo anonimnije. I to je blaženstvo, posebno kada su deca još mala – izjavila je 2007. Vanesa Paradi.

 

Džoni i Vanesa ostali su dobri prijatelji nakon razlaza
Džoni i Vanesa ostali su dobri prijatelji nakon razlazafoto: Hahn-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia

U međuvremenu deca su porasla, i dok za Džeka (22) koji živi povučenijim životom, mnogi kažu da je slika i prilika svoje slavne majke i da nema mnogo očevih crta, njegova starija sestra Lili (25) već se proslavila šetajući crvenim tepisima širom sveta i trenutno radi na izgradnji svoje glumačke karijere.

 

 

Mada se skriva od medija i radoznalih očiju javnosti, mladi Dep neretko biva uslikan sa sestrom, sa kojom je izuzetno blizak.

 

Iako je njen poslednji projekat, serija "Idol" koju je snimila u saradnji sa pevačem The Weeknd-om prošao neslavno, Lili Rouz neprestano nastavlja da privlači pažnju javnosti.

 

Dugo je bila u vezi sa holivudskim glumcem francuskog porekla Timotijem Šalamejem, koji je sada u ljubavi sa najmlađom članicom Kardašijan klana – Kajli Džener.

 

Lili je nedavno pak objavila da je biseksualka i obelodanila svoju vezu sa muzičarkom Danijel Balbuenom, što je dodatno izazvalo interesovanje medija i njenih obožavalaca.

 

I dok jedni govore da je slika i prilika slavnog oca, a drugi da je savršena kopija svoje majke, jedno je sigurno; Lili Rouz-Dep jedna je od trenutno najpopularnijih 'nepo beba' i ultimativna it devojka današnjice.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Džoni Dep u Beogradu

 

makonda-tracker