konačna potvrda?

Da li je ovo kraj? Nakon što je izostao sa rođendana Džej Lo, Ben Aflek povukao potez koji jasno govori – gotovo je

1

Ben Aflek nije se pojavio na rođendanskoj zabavi još uvek zakonite supruge Dženifer Lopez, a zatim je učinio nešto što sluti na konačan kraj ljubavi sa zanosnom Latinom.

Da li je ovo kraj?
Da li je ovo kraj?foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glumica i pevačica Dženifer Lopez nedavno je proslavila svoj 55. rođendan i tim povodom upriličila zabavu za pamćenje.

 

Proslava se odigrala usred spekulacija o njenom razvodu od glumca i reditelja Bena Afleka, koje su dodatno podgrejane kada je zabeleženo njegovo odsustvo sa rođendana.

 

Štaviše, istog tog dana Aflek je uradio nešto što se čini i konačnom potvrdom o rastanku od Latino dive, a o čemu je reč pročitajte u nastavku teksta.

 

Džej Lo i Ben Aflek obradovali su fanove širom planete kada su objavili da su nakon dve decenije obnovili svoju ljubav, a 2022. godine jedno drugome izgovorili su sudbonosno da

 

Ipak, nakon samo dve godine, vesti o krizi u braku slavnog para proširile su se brzinom svetlosti, a potezi glumačkog para koji su usledili idu spekulacijama u prilog.

 

Naime, prvobitno se Aflek iselio iz zajedničkog doma a Beverli Hilsu, koji je ubrzo nakon toga i prodat za vrtoglavih 68 miliona dolara.

 

Uprkos svim naporima, izgleda da 'Benifer' nije uspeo da opstane kao par
Uprkos svim naporima, izgleda da "Benifer" nije uspeo da opstane kao parfoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Uprkos svim nedaćama sa kojima se trenutno suočava na privatnom planu lepa Dženi upriličila je 23. jula rođendansku zabavu za pamćenje. Tematska žurka inspirisana hit serijom Bridžiton bila je ispunjena ljubavlju pevačicine najbliže porodice i prijatelja, ali jedna bitna figura je izostala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ben Aflek ne samo da se nije pojavio na proslavi svoje još uvek zakonite supruge, već je narednog dana povukao potez koji, reklo bi se, označava definitivan kraj ove ljubavne sage.

 

Ben Aflek se zvanično iselio iz zajedničkog doma sa Džej Lo
Ben Aflek se zvanično iselio iz zajedničkog doma sa Džej Lofoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Poznati reditelj pazario je 24. jula novu nekretninu – u pitanju je kuća u Los Anđelesu vredna 20.5 miliona dolara, i kako se pretpostavlja, njegov novi "momački" dom. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker