raskid na pomolu?

On 49, ona 26: Leonardo Dikaprio uslikan kako sa najboljim drugom uživa na jahti – i to u društvu mladih manekenki

0

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (49) uslikan je u društvu prijatelja i kolege Tobija Megvajera i svoje devojke Vitorije Ćereti (26).

Dikaprio je slab na mlade manekenke
Dikaprio je slab na mlade manekenkefoto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Holivudski zavodnik Leonardo Dikaprio i njegov najbolji prijatelj glumac Tobi Megvajer svoje leto provode uživajući na jahti u društvu 20 godina mlađih lepotica.

 

Superstar i zvezda filma "Titanik" uslikan je dok usidren uz obale Italije vreme provodi sa svojom najnovijom devojkom manekenkom i modelom Vitorijom Ćereti (26).

 

I dok slavni Leo više voli da se izležava i sunča na palubi skupocene jahte, njegova lepša polovina pokazala je avanturistički duh provozavši se na džet-skiju zajedno sa njegovim drugom i kolegom Megvajerom.

 

Juče su internet preplavile paparaco fotografije sa Dikapriovog letovanja u Evropi. Raspuštene kose koja seže gotovo do ramena i sa kratkom bradicom, slavni Leo uživao je baškareći se u komforu svoje jahte.

 

Leonardo Dikaprio uslikan je na svojoj jahti u Italiji
Leonardo Dikaprio uslikan je na svojoj jahti u Italijifoto: ilovedicapriooo/Instagram/Printscreen

Glumac koji se po mišljenju mnogih zapustio i ne vodi preterano računa o svojoj figuri, izležavao se i upijao zrake sunca na palubi, dok se njegova mlada devojka tik uz Tobija Megvajera provodila uz vodene sportove.

 

Mnogi smatraju da se glumac zapustio
Mnogi smatraju da se glumac zapustiofoto: ilovedicapriooo/Instagram/Printscreen

U pauzama Vitorija je uslikana kako razmenjuje nežnosti sa svojim 23 godine starijim momkom na brodu, a pored nje društvo im je pravilo još nekoliko mladih manekenki.

 

Već je u Holivudu a i šire opšte poznata i prihvaćena šala na račun Lea koji još od mladosti prati jedan neobičan šablon – čim mu trenutna devojka postane starija od 25 godina, momentalno raskida sa njom.

 

I zaista, namerno ili ne, ovaj ozloglašeni ženskaroš gotovo svaku od svojih pređašnjih ljubavi "otkačio" je baš kada bi navršila 26. Na tom spisku nalaze se mnoge poznate lepotice poput Žizel Bundšen, Điđi Hadid, Blejk Lajvli, Bar Rafaeli...

 

Dikaprio i Bar Rafaeli
Dikaprio i Bar Rafaelifoto: Saunders/face to face / Face to Face / Profimedia

Da je Leonardo slab na top modele jasno je kao dan, te ne čudi što je njegova sadašnja izabranica Vitorija Ćereti poznata upravo po svojoj uspešnoj karijeri u modnoj industriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Kako je lepa brineta nedavno napunila 26 godina, ostaje da vidimo da li će njena i Leova ljubav preživeti do kraja leta.

 

Vitorija i Leonardo zajedno su već neko vreme
Vitorija i Leonardo zajedno su već neko vremefoto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker