predivno

Najlepši trenutak na Olimpijskim igrama do sad: Osvojio je bronzanu medalju, a onda mu se desilo — nešto još divnije

0

Američki plivač je, nakon osvajanja bronze, dobio predivne vesti na jako simpatičan način.

Rajan Marfi je nakon osvajanja medalje saznao predivne vesti
Rajan Marfi je nakon osvajanja medalje saznao predivne vestifoto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Američki plivač Rajan Marfi naOlimpijskim igrama u Parizu 2024. godine  osvojio je bronzanu medalju trci na 100 metara leđno za muškarce, što je, samo po sebi, neverovatna stvar i uspeh, ali on je u tom momentu saznao nešto još i lepše!

 

Naime, kada je plivač krenuo ka podijumu da primi bronzanu medalju, nije ni slutio da ga usput čeka još lepše iznenađenje.

 

Plivač i njegova trudna supruga Bridžit će dobiti bebu, a Bridžit mu je priredila predivno iznenađenje. Podigla je natpis na kome je pisalo: "Rajane, deovjčica je!"

 

 

Ovaj sjajni trenutak ostao je ovekovečen, a medije je odmah interesovala reakcija budućeg tate.

 

To je divan način da saznate pol bebe. Sve to me je oduševilo i diglo svu ovu noć na sasvim drugi nivo. Jako je uzbudljiva vest da ću biti tata devojčice. Moj život će se promeniti, što definitivno daje stvarima drugačiju perspektivu.

 

 

— Mislim da je do ovog trenutka plivanje bila najvažnija stvar u mom životu. Svaka veća odluka koju donesem zavisi od plivanja, ali to će se promeniti u budućnosti. Stvarno se radujem onome što dolazi — devojčici — prenosi "NBC".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Devojčica se sprema za OI 2032 godine

 

makonda-tracker