novi dan, nova drama

"Besna Megan" želi da se suoči s kraljem, a Hari je obuzdava: Kad je videla šta Čarls radi, vojvotkinji je – prekipelo

0

Nema dana da nam britanska kraljevska porodica ne da neki nov skandal, a najnoviji se tiče novonastalog rivaliteta kralja Čarlsa III i njegove snahe Megan Markl, koja je navodno veoma ljuta na monarha.

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, nemaju najbolji odnos sa ostatkom britanske kraljevske porodice već godinama, otkako su 2020. stupili s funkcija radnih članova Krune.


Nizom ispovesti o lošem ponašanju Harijevih bližnjih prema njima dodatno se ova situacija pogoršala, a zanimljivo je da su Megan Markl i njen svekar kralj Čarls III odnedavno i poslovna konkurencija.


Supruga princa Harija pokrenula je lifestyle brend nazvan American Riviera Orchard, koji je do sada lansirao ograničenu seriju voćnih džemova, a Megan ih je slala svojim slavnim prijateljima i poznanicima.

Međutim, kralj Čarls već godinama ima svoju liniju orgnaskih džemova Highgrove Royal Estate Honey, koji doživljavaju još veći uspeh na Ostrvu otkad je Megan pokazala da je ušla u isti posao.

 

Jedan od prvih džemova Megan Markl
Jedan od prvih džemova Megan Marklfoto: Instagram / mrstracyrobbins

Kako sada piše Mirror, Megan Markl je "besna" na svekra zbog jednog njegovog novijeg proizvoda i želela je da se suoči s njim, ali ju je suprug sprečio u tome.


Ona pokušava da se pozicionira kao lifestyle mogul, a sada se takmiči s kraljevskim rivalom – kaže osoba bliska vojvotkinji od Saseksa za magazin New idea.


Naime, Čarlsova firma predstavila je kolonjsku vodu Highgrove Splash, zbog čega je Megan pomislila da otac princa Harija pokreće sopstvenu liniju kozmetičkih proizvoda za muškarce.

 


Ona nije imala ideju o tome i iznenada, kada je to videla, osetila je prezasićenost tržišta njegovim proizvodima – tvrdi dobro upućena osoba. – Ona je na korak od toga da pozove Čarlsa da bi se sukobili, ali je princ Hari obuzdava.


Izvor, takođe, kaže i da je Megan uverena da je Čarslovo novo proširenje poslovanja "namerni pokušaj da se osujeti njen uspeh". Međutim, uprkos očiglednom rivalitetu, vojvotkinja se navodno nada da će kraljevska porodica podržati njen novi biznis.

 

Kralj Čarls III, tada prestolonaslednik princ Čarls, otpratio je Megan Markl do oltara na njenom venčanju s njegovim mlađim sinom princem Harijem 2018. godine jer njen otac Tomas Markl nije bio pozvan.
Kralj Čarls III, tada prestolonaslednik princ Čarls, otpratio je Megan Markl do oltara na njenom venčanju s njegovim mlađim sinom princem Harijem 2018. godine jer njen otac Tomas Markl nije bio pozvan.foto: Guardian News/YouTube Printscreen

Megan traži svu podršku koju može da dobije – kaže za OK! Magazine neimenovani izvor. – Princeze Judžin i Beatris su na vrhu njene liste, ali sada "puca" još više i volela bi da kralj Čarls da sopstveno odobrenje.
 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker