atraktivno i ženstveno

"Oblak manikir" Megan Markl pravi letnji hit: Žene su poludele za noktima vojvotkinje od Saseksa – evo u čemu je tajna

1

Megan Markl uvek je važila za ženu sa stilom, a ovoga puta inspiraciju za leto pronalazimo u njenom bezvremenskom manikiru

Letnji manikir Megan Markl je sve što vam treba za lep i sofisticiran izgled
Letnji manikir Megan Markl je sve što vam treba za lep i sofisticiran izgledfoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Pre nekoliko dana u Los Anđelesu upriličena je dodela ESPY nagrada na kojoj se okupio sam "crème de la crème" svetskog društva.

 

Posebnu pažnju medija tokom ove glamurozne večeri privukli su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, kome je uručena prestižna Pat Tillman nagrada.

 

Princ Hari sjajno se zabavljao naočigled svih prisutnih, a njegova lepša polovina je, kao i uvek, bila hodajući sinonim za vanvremensku eleganciju. 

Sofisticirani stil Megan Markl inspiracija je ženama širom sveta, a jedinstveni manikir za koji se u ovoj prilici odlučila savršen je izbor za letnje dane. 

 

Od samih početaka svoje glumačke karijere, preko postanka članom kraljevske porodice, supruga princa Harija uvek je ostajala odana svom minimalističkom i vanvremenskom stilu.

 

Gde god da se pojavi, očito je da veliku pažnju posvećuje i najsitnijim detaljima i ništa ne prepušta slučaju.

Princ Hari i Megan blistali su na dodeli ESPY nagrada
Princ Hari i Megan blistali su na dodeli ESPY nagradafoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Svetska javnost bila je puna reči hvale za haljinu koja je svojevrsni omaž Meganinoj drugoj venčanici, a samo oštro oko najvećih modnih znalaca uspelo je da ukači nesvakidašnje malo remek-delo na rukama vojvotkinje od Saseksa.

Vojvotkinja od Saseksa uvek je verna svom stilu
Vojvotkinja od Saseksa uvek je verna svom stilufoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

U pitanju je tako jednostavna, a tako efektna manikir tehinka – takozvani "mlečni" ili "oblak" nokti. Nežna varijanta manikira pogodna za sve prilike istovremeno pruža dodir elegantnog i modernog, a zasigurno će se uklopiti uz svu odeću.

 

Ovaj manikir koketira na finoj granici između potpuno prirodnog i moćnog i sofisticiranog stila. Nije zahtevan za izradu, a možete ga napraviti i same kod kuće.

Ovaj manikir je najjednostavniji i najlepši za izradu
Ovaj manikir je najjednostavniji i najlepši za izradufoto: MorphoBio/Shutterstock

Reč je o poluprozirnom belom laku, a završni dodir koji je ključan jeste takozvani "top coat" lak koji daje svetlucavu i sjajnu završnicu.

 

Ovaj manikir savršeno se uklopio sa Meganinom minimalnom šminkom i naglašenim sjajem tena, te se slobodno može reći da je ovaj stil ultimativni letnji "clean girl" manikir koji će savršeno pristajati svakoj ženi.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker