nije joj lako

Grca, guši se u suzama, jeca tiho, da niko ne primeti: Novi snimak Kejt Midlton sa Vimblona govori više od hiljadu reči

0

Ipak nije mogla da u potpunosti savlada emocije, već je pokazala kako se oseća 

KEJT JE IPAK ZAPLAKALA NA VIMBLDONU
KEJT JE IPAK ZAPLAKALA NA VIMBLDONU foto: EPA / STEPHANIE LECOCQ

Princeza Kejt Midlton nedavno se pojavila na teniskim tribinama na turniru Vimbldon koji je održan u Londonu.

 

Svi su s nestrpljenjem isčekivali kada će opet imati priliku da je vide, a ono što je tada doživela sigurno nikada neće zaboraviti.

 

Naime, nakon što je izašla među publiku Kejt je dobila gromoglasan aplauz, vidi podrške za borbu koju vodi protiv opake bolesti, za sada neotkrivenog oblika tumora. 

Kejt je podvrgnuta preventivnim hemoterapijama i prema rečima iz Palate, za sada se oporavlja shodno očekivanjima. To je potvrdio i njen dolazak na Vimbldon. 

 

I dok su svi gledali u nju i malenu Šarlot koje su zajedno došle da uživaju na finalu ovog čuvenog turnira mnogi nisu primetili jedan veoma dirljiv trenutak. Kejt se držala dostojanstveno i nije dozvolila da je prelepa reakcija publike poremeti, ali ipak u jednom momentu emocije su je nadvladale.

Ona je, kako se vidi na snimku, napravila bolni izraz lica, gde se jasno videlo da joj je veoma teško i da se bori sa suzama, ali budući da je imala velike crne naočare, suze se nisu videle.

 

Ipak, očigledno je bilo da joj je veliki aplauz kao vid podrške za sve što prolazi ipak izazvao lavinu emocija. Kejt je uspela nekako da se suzdrži i da nakon samo nekoliko sekundi ponovo povrati pribranost, pa je ostala na visini zadatka. 

 

KEJT SU U JEDNOM TRENUTKU SAVLADALE EMOCIJE
KEJT SU U JEDNOM TRENUTKU SAVLADALE EMOCIJE foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia LOADING...

Nakon ove reakcije ona je uživala u teniskom meču zbog kojeg je i došla u London, a nakon pobede Alkaraza dostojanstveno je izašla na teren, prvo se pozdravila sa našim Novakom Đokovićem, a potom pobedniku uručila trofej. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska kraljevska porodica na pomolu najveće krize

 

makonda-tracker