obeležile su finale vimbldona

Nije slučajno baš ona pošla s njom: Ovo je pravi razlog zbog kog je Kejt Midlton povela princezu Šarlot na Vimbldon

0

Drugo pojavljivanje Kejt Midlton ove godine bilo je na finalu Vimbldona, a sa sobom je povela i ćerkicu Šarlot s posebnim razlogom.

Princeza Šarlot i Kejt Midlton na Vimbldonu 2024.
Princeza Šarlot i Kejt Midlton na Vimbldonu 2024.foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nakon parade Pozdrav bojama, pojavila se i na Vimbldonu ove subote, i to na muškom finalu, koje su igrali naš Novak Đoković i Španac Karlos Alkaraz.

 

Ovo je jedno od retkih Kejtinih pojavljivanja, nakon što je bila deo Pozdrava bojama prošlog meseca, a njeno pojavljivanje sa ćerkom Šarlot odmah je, očito, privuklo veliku pažnju. 

 

Kejt je izgledala prefinjeno i odmereno u ljubičastoj midi-haljini, a svaki deo njenog stajlinga imao je posebnu simboliku.

 

Njena ćerka Šarlot takođe je uvek u centru pažnje gde god se pojavi, a njen dolazak na Vimbldon bio je pažljivo planiran. 

 

Zapravo, reč je o njenoj velikoj želji, navodi stručnjak za britansku kraljevsku porodicu. Kejtina odluka da povede Šarlot sa sobom bila je planirana. Kako navodi Ingrid Sjuard, autorka i komentatorka britanske kraljevske porodice, Kejt se osećala "krivom" i poštovala je Šarlotinu želju da krene.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

To je bilo davno obećano da će Kejt povesti Šarlot kao specijalnu nagradu za nju. Kejt se osećala krivom što nije mogla da sa decom provodi onoliko vremena koliko bi želela jer je iscrpljena zbog tretmana kojima je podvrgnuta — navodi Sjuard.

 

Šarlot je bila tu i da skrene pažnju s Kejt. Kejt je bila odlučna da dođe na finale Vimbldona — dodaje.

 

Princeza Šarlot i Kejt Midlton na Vimbldonu
Princeza Šarlot i Kejt Midlton na Vimbldonufoto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

 

makonda-tracker