šta vi mislite?

Ko je navijao za Alkaraza, a ko za Novaka? Ove slavne face pojavile su se na tribinama današnjeg finala Vimbldona

0

Krem svetskog društva okupio se danas na vimbldonskim tribinama

Novak Đoković izgubio je u finalu od Karlosa Alkaraza
Novak Đoković izgubio je u finalu od Karlosa Alkarazafoto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uzbudljivo finale Vimbldona nažalost je završeno porazom Novaka Đokovića koji je uprkos izvanrednom nastupu ovoga puta bio nadjačan od strane mladog Španca Karlosa Alkaraza.

 

Ovaj dramatični meč bio je propraćen velikom pažnjom širom sveta, a tribine su bile ispunjene brojnim slavnim ličnostima koje su uživale u teniskom spektaklu na najvišem nivou.

 

Nije tajna da mnoge svetske face poput Metjua Mekonahija često i strastveno bodre najboljeg srpskog sportistu, a evo ko se sve pojavio na današnjem finalu.

1. Kejt Midlton i princeza Šarlot

 

Kejt Midlton došla je u društvu sestre i ćerke
Kejt Midlton došla je u društvu sestre i ćerkefoto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Nakon višednevnih spekulacija o tome da li će se pokroviteljka prestižnog teniskog turnira danas pojaviti na muškom finalu Vimbldona, svet je oduševila zvanična potvrda koja je stigla neposredno pred sam početak meča. Nasmejana Kejt Midlton blistala je u očaravajućoj midi haljini brenda "Safiyaa", a upečatljiva nijansa ljubičaste savršeno se uklopila u zeleno-ljubičasti koncept samog turnira.

Princeza Šarlot, Pipa i Kejt Midlton
Princeza Šarlot, Pipa i Kejt Midltonfoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Uz sada već prepoznatljiv vimbldonski bedž na reveru, supruga princa Vilijama sjajno se zabavljala gledajući meč u društvu svoje rođene sestre Pipe Midlton i ćerkice princeze Šarlot.

Princeza Šarlot radovala se Alkarazovoj pobedi
Princeza Šarlot radovala se Alkarazovoj pobedifoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Sedmogodišnja devojčica pomno je pratila svaki poen, a po njenim reakcijama koje je kamera zabeležila, reklo bi se da je u ovom duelu princeza Šarlot navijala za mladog Španca.

 

2. Džulija Roberts

 

Džulija Roberts i Danijel Moder
Džulija Roberts i Danijel Moderfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Legendarna glumica Džulija Roberts uživala je u finalnom meču u društvu supruga Danijela Modera. Zvezda filma "Zgodna žena" pojavila se na vimbldonskim tribinama u prelepoj polo kreaciji luksuznog modnog brenda Guči, dok se njena jača polovina opredelila za klasično odelo tamnoplave boje.

 

3. Benedikt Kamberbač

 

Pored Džulije sedeo je i Benedikt
Pored Džulije sedeo je i Benediktfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Odmah pored Džulije i njenog supruga sedeo je glumičin kolega Benedikt Kamberbač. Zablistao je u modnoj kombinaciji za koju se muškarci mahom opredeljuju kada je praćenje "belog sporta" sa tribina u pitanju, mada se za razliku od Modera Benedikt ipak odlučio za svetloplavu varijantu sakoa u kombinaciji sa belom košuljom i jednobojnom crnom kravatom.

 

4. Tom Kruz

 

Tom Kruz takođe je bio u kraljevskoj loži
Tom Kruz takođe je bio u kraljevskoj ložifoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Holivudski glumac Tom Kruz takođe se danas našao u kraljevskoj loži, a njegov izbor odela nešto je interesantniji i drugačiji od ostalih na tribinama. Naime, ispod tamnoljubičastog sakoa zvezda "Top Gun"-a obukla je "matching" lila košulju i kravatu, a celo izdanje upotpunio je naočarama za sunce po kojima je prepoznatljiv.

 

5. Andre Agasi 

 

Nekadašnji teniser Andre Agasi takođe je bio prisutan
Nekadašnji teniser Andre Agasi takođe je bio prisutanfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Nekadašnji teniski broj 1 Andre Agasi uveličao je današnje finale svojim prisustvom, a u ovoj prilici odlučio se za letnje svetlosivo odelo.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Miljan govori Jeleni: Novak ne može da trči

 

 

makonda-tracker