ne odustaje

Džej Lo gurnula "prst u oko" Benu Afleku: Nakon ovog još teže će mu biti ako dođe do njihovog razvoda

0

Dženifer (54) se udala za Bena 2022. i tada je ceo svet aplaudirao, a mnogi su ih smatrali jednim od najleopših parova na svetu 

DŽEJ LO SA ĆERKOM BENA AFLEKA U PROVODU
DŽEJ LO SA ĆERKOM BENA AFLEKA U PROVODU foto: Rossa Cole / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez u braku je sa glumcem Benom Aflekom nešto duže od dve godine. Njih dvoje su se voleli u prošlosti, pre više od dvadeset godina, a onda je svako otišao na svoju stranu.

 

Ipak, sudbina ih je spojila nakon dve decenije i konačno su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" 2022. godine.

 

Iako su delovali kao najsrećniji par na svetu pre nekoliko meseci počelo je da se šuška da je par u ozbiljnoj bračnoj krizi.

Ben se iselio iz njihove vile i otišao da živi sam, ali je sa Džej Lo ostao u dobrim odnosima, a ona je čak u nekoliko navrata svaraćala u njegovu novu kuću.

 

Za Dženifer je ovo bio veoma težak period i ona je na sve načine očajnički pokušavala da spase brak. Na sve to ni pevačka karijera joj nije išla uzlaznom putanjom. Otkazala je turneju, uzela malo vremena za sebe i fokusirala se na odnos sa Benom.

 

DŽENIFER LOPEZ IMA SUPER ODNOS SA ĆERKOM BENA AFLEKA
DŽENIFER LOPEZ IMA SUPER ODNOS SA ĆERKOM BENA AFLEKAfoto: Rossa Cole / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno su strani mediji objavili koju cifru bi Džej Lo mogla da traži na sudu ako dođe do razvoda, jer je, kako se navodi, ona ta koja je finansirala njihove skupe životne navike.

 

Sada, Dženifer Lopez odlučuje da otkrije u kakvim je odnosima sa decom Bena Afleka iz prvog braka, što su mnogi protumačili kao "prst u oko" čuvenom glumcu.

 

Ona je sa Benovom ćerkom Vajolet (18) posetila izložbu antikviteta i dizajna Istorijskog društva Istočnog Hemptona na farmi Mulford u Istočnom Hemptonu. 

DŽENIFER LOPEZ UŽIVA SA ĆERKOM BENA AFLEKA
DŽENIFER LOPEZ UŽIVA SA ĆERKOM BENA AFLEKAfoto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Dženifer je nosila svetloplave teksas farmerke i beli boho top sa naborima na rukavima i imperij strukom, dok je Vajolet nosila preslatku bebi roze maksi suknju sa printom trešnje i odgovarajuću roze majicu.

 

Tinejdžerka je takođe nosila masku preko lica, a nedavno je održala govor u kojem je apelovala na vlasti da ponovo uvedu obavezno nošenje maski kako bi se sprečilo da se ljudi ponovo zaraze virusom, što je naljutilo i iznenadilo ljude širom sveta, budući da se korona primirila i da sada nema toliko razloga za brigu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Dženifer Lopez u suzama 

 

makonda-tracker