iznenađenje!!!

I u njenom slučaju - osveta se služi hladna: Dženifer Lopez spremila Benu iznenađenje koje mu se sigurno neće dopasti

0

Dženifer Lopez se navodno sprema za brakorazvodnu bitku sa Benom Aflekom.

DŽENIFER LOPEZ ŽELI RAZVOD I NOVAC OD BENA
DŽENIFER LOPEZ ŽELI RAZVOD I NOVAC OD BENA foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

To ne iznenađuje budući da se mesecima mogu čiti glasine o njihovim bračnim problemima.

 

Pevačica je navodno snosila račune za mnoge troškove tokom njihovog braka jer je Aflek "gunđao zbog trošenja novca".

 

Izvori bliski Dženifer Lopez sada su otkrili da se ona oseća izgubljenom uoči mogućeg razvoda i da će, ukoliko do njega dođe, tražiti polovinu bogatstva Bena Afleka procenjenog na 150 miliona dolara.

Na ovaj način Džej Lo bi se donekle osvetila bivšem partneru, a izveštaji sugerišu da potencijalni razlaz Lopeza i Afleka neće biti ni malo jeftin za glumca.

 

Pevačica je navodno čuvala račune tokom njihovog skoro dvogodišnjeg braka i oni će joj sada poslužiti kao pokriće za naplatu cifre o kojoj se spekuliše u medijima.

 

Prema Radar onlajn, izvor blizak pevačici je rekao da je Lopez, koja navodno vredi 400 miliona dolara, govorila da će tražiti odštetu od Afleka jer je ona bila ta koja je finansirala veoma luksuzan način životo koji su vodili u poslednjih dve godine.

 

DŽEJ LO SE TRUDILA DA SPASE BRAK, ALI SE ČINI BEZUSPEŠNO
DŽEJ LO SE TRUDILA DA SPASE BRAK, ALI SE ČINI BEZUSPEŠNOfoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Izvor je dodao da je Aflek "uvek gunđao zbog trošenja novca", pa je Lopez odlučila da sve sama finansira kako on ne bi stalno polemisao o njenim navikama kada je trošenje novca u pitanju.

 

- Jedna od malo poznatih tajni je da je Dženifer platila veći deo njihovih bračnih troškova i sada oseća da joj duguje - rekao je izvor. - Ona sabira sve račune za privatne avione, hotele, obroke, odeću, kafu, benzin i sve to čuva u jednoj fascikli. Visoki troškovi života sačuvani su na jednom mestu.Ona je takođe platila i deo za tu vilu od 60 miliona dolara koju su kupili."

 

- Ben je uzeo mnogo novca od nje, barem tako ona govori - dodao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Dženifer Lopez navodno nije kriva za njihove probleme u braku. Njihovi problemi otvorili su joj oči da i ona sad uviđa koliko je njen otuđeni muž zapravo bio zavisan od nje. Zbog toga će sada da „zahteva punu inventuru onoga što je potrošila u odnosu na ono što je on potrošio i želi sav novac nazad.

 

- Ona nije ta koja je odustala od njihovog braka i oseća se ozbiljno povređeno i traži osvetu - rekao je insajder. - Da je ostao u braku kao dobar dečko, ništa od ovoga se ne bi desilo.

 

- Ali on ju je napustio i na kraju, Dženifer uvek dobija nadoknadu i sada je spremna da igra žestoko - dodao je izvor.

DŽENIFER JE DUGO TRPELA VRLO NEPRIJATNO PONAŠANJE BENA AFLEKA
DŽENIFER JE DUGO TRPELA VRLO NEPRIJATNO PONAŠANJE BENA AFLEKA foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izvor je rekao da je pevačica odustala od pokušaja da spase svoj brak sa Aflekom, optužujući ga da je on uzrok njihovog razlaza.

 

Kako prenosi Dejli mejl, insajder je otkrio da je Lopez "gotova" pokušavajući da popravi situaciju i da je sada shvatila da ne može učiniti "više" da spase svoju vezu.

 

- Dženi je dosta i zaista je pokušala, ali ne može više, ne ide na bolje, sve je gore - rekao je insajder, dodajući da je „šokirana“ lošom pisanjem štampe koju pažljivo prati svakog dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Kada bi ljudi mogli da vide kroz šta je zaista prošla, bilo bi joj lakše. Ben je sjajan momak, ali ume da bude mrzovoljan i loš - nastavili su. - Mislim da je svet to video na fotografijama kao kada su prošle godine bili na Gremiju; on se nije ni osmehnuo. Da vide kako je zaista bilo, ne bi je napadali.

 

- On puši i psuje i deluje iritirano veoma često. Sjajan je reditelj i glumac, ali se ne smejtee mnogo s njim, znate?- dodao je insajder. - Ipak, on je divan otac.

 

Majka Dženifer Lopez rekla joj je „da smanji gubitke i krene dalje“

BENA ĆE IZNENADITI NOVI POTEZ DŽEJ LO
BENA ĆE IZNENADITI NOVI POTEZ DŽEJ LO foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Lopezova mama, Gvadalupe Rodrigez, želi da ona nastavi sa razvodom od Afleka jer se plaši da pevačica gubi sebe i da zaslužuje bolje od čoveka koji je odlučio da odustane nego da se bori za svoju ljubav.

 

Dženiferina mama joj je rekla:- Prekini svoje gubitke i nastavi da ne ulaziš dublje u ovaj haos - rekao je insajder za novine. - Rekla joj je da je gubila godine verujući da je Ben bio neka vrsta viteza u sjajnom oklopu.

Porodica pevačice navodno želi da ona „prvo podnese zahtev za razvod“, a prema izvoru, Aflek „nije bio osoba za kakvom ga je Džej Lo zamišljala.

 

- To joj je uzelo previše danaka i zbog toga je izgubila iz vida ko je i za šta se zalaže - rekao je insajder za Dejli mejl, dodajući da se Lopez oseća kao da je "Ben ne zaslužuje". osećanje koje dele i njene sestre Lesli En i Linda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Holivud izgubio omiljenu bucku

 

makonda-tracker