modna inspiracija

Kakve farmerke nositi tokom leta? 5 modela koje najbolje odevene žene sveta biraju na visokim temperaturama

0

Iako je leto odavno stiglo, slavne dame ne odriču se teksas pantalona, a biraju praktične i vrlo interesantne modele.

Džej Lo često nosi farmerke ovog leta, a nedavno ih je kombinovala s belom košuljom
Džej Lo često nosi farmerke ovog leta, a nedavno ih je kombinovala s belom košuljomfoto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odeća od džinsa je bez sumnje ušla u modne klasike kada je u pitanju nešto ležerniji stil, a uz vešto kombinovanje izgleda fenomenalno čak i u formalnijim prilikama.


Ne postoji period kada je teksas out, nema sezone u kojoj nije prikladan, što posebno važi za farmerke, pa nam tako čak i tokom leta i na najvišim temperaturama nije teško da "uskočimo" u pouzdan par pantalona.

 

Kakve farmerke nose zvezde ove letnje sezone?


Uprkos svoj primamljivosti lepršavih haljina, elegantnih letnjih midi-sukanja, šortseva i druge odeće koja se obično nosi u toplim mesecima, mnoge poznate zaljubljenice u modu i ovih dana nose teksas pantalone.

Tako su nam predstavile vrlo interesantne modele i kombinacije, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.


Blejk Lajvli

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)


Od početka letnje sezone, ubedljivo najviše pažnje privukao je par pantalona u kojima se američka glumica Blejk Lajvli pojavila na specijalnoj projekciji filma "It Ends with Us".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Reč je o farmerkama koje potpisuje Valentino, imaju visok struk, ravne nogavice i brojne proreze koje okružuju izvezeni cvetići inspirisani cvetom hibiskusa. Cena – čak 19.000 dolara!


Kjara Feranji

 

Kjara Feranji u tregerkama
Kjara Feranji u tregerkamafoto: chiaraferragni/Instagram

Italijanska influenserka nedavno je pokazala svoj neočekivani izbor za šetnju tokom letovanja – tregerke! Ona je ponela farmerke s tregerima koje potpisuje brend Carhartt Work in Progress, retro model čija cena iznosi 220 dolara, podseća na radnički kombinezon i ima šire nogavice ravnog kroja.

Sofi Tarner

 

Sofi Tarner s novim dečkom Peregrinom Pirsonom na polo meču
Sofi Tarner s novim dečkom Peregrinom Pirsonom na polo mečufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanska glumica koju smo zavoleli (okej, najpre zamrzeli, pa zavoleli) kao Sansu u seriji"Igra prestola" ovih dana uživa u društvu svog novog dečka Peregrina Pirsona, a na jednom polo meču početkom jula viđena je u ultimativnom izdanju za svaki dan. Ona je ponela papuče, košuljicu i farmeker, i to klasični model modne kuće Toteme koji tek prati liniju tela i suptulno ističe figuru.


Emilija Klark

 

Emilija Klark u Loewe farmerkama
Emilija Klark u Loewe farmerkamafoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njena koleginica koju smo u "Igri prestola" gledali u ulozi Deneris Targerijan podsetila je u junu Veneciju, kada su je paparaci primetili u laganim farmerkama šireg kroja brenda Loewe koje imaju interesantan vezeni detalj na kolenima. Reč je o luksuznom modelu koji košta čak 967 dolara.


Dženifer Lopez

 

Dženifer Lopez u svetlim farmerkama
Dženifer Lopez u svetlim farmerkamafoto: @BlackBelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva Džej Lo nosila je više modela farmerki u poslednje vreme, a jedno od lepših izdanja zabeležila je uz pomoć zvoncara od svetlog teksasa koje su potpuno pripijene uz telo, dok se od kolena šire i izgledaju veoma efektno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o svojim modnim počecima

 

makonda-tracker