šuška se

Snimci Kejt Midlton su mu "naneli bol": Osoba bliska princu Hariju otkrila nove detalje o "odbeglom" članu porodice

0

Vojvoda od Saseksa nekada je snahu Kejt Midlton nazivao svojom sestrom, a izvor sada otkriva kako on gleda na novonastalu situaciju.

Princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palate tokom Pozdrava bojama
Princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palate tokom Pozdrava bojamafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, pojavila se nedavno nakon šestomesečnog odsustva iz javnog života, kada je prisustvovala Pozdravu bojama, zvaničnoj proslavi rođendana kralja Čarlsa.


Snimci britanske kraljevske porodice na balkonu Bakingemske palate obišli su svet i obradovali obožavaoce supruge princa Vilijama, koja se od početka godine bori protiv raka.


U danima pred ovu ceremoniju, pisalo se da princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, nisu dobili poziv da budu s porodicom na ovaj važan dan, a upućeni sada kažu da je to teško palo mlađem sinu kralja Čarlsa III.

Posebno je to slučaj zbog činjenice da je nekada bio veoma blizak s Kejt Midlton, koju je nazivao svojom sestrom.


Za Harija je bolno da vidi svoju porodicu okupljenu na Pozdravu bojama – tvrdi za Closer izvor blizak vojvodi. – Veoma bi voleo da je bio tamo, samo kako bi čestitao Kejt i lično je podržao u onome što je za nju morao biti neverovatno težak dan.

 

Princ Hari, Kejt Midlton i princ Hari nekada su bili omiljeni trio na Ostrvu
Princ Hari, Kejt Midlton i princ Hari nekada su bili omiljeni trio na Ostrvufoto: STEFAN WERMUTH / AFP / Profimedia

Izvor je dodao da je princ Hari bio naročito emotivan kada je video snimke princeze od Velsa. Uprkos tome što je u više navrata navodno pokušao da se poveže s njom otkako je saznao da njegova snaha ima karcinom, nije dobio priliku da razgovara s njom onliko često koliko bi želeo.


Mogao je da vidi da se ona drži stoički, hrabrog lica, ali je za nju bio veliki pritisak da oči celog sveta budu uprte u nju – kaže izvor. – Činjenica da je morao da je posmatra sa 6.000 milja udaljenosti ga je zaista rastužila.


Izvor je dodao da je princ Hari "u ovom trenutku autsajder" i da bi on voleo da se Kejt Midlton vrati u njegov život, kao i ostatak porodice.

 

Britanska kraljevska porodica na balkonu Bakingemske palate
Britanska kraljevska porodica na balkonu Bakingemske palatefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Princ Hari napravio je veliku životnu promenu kada se sa suprugom Megan i sinom Arčijem preselio u Ameriku 2020. i stupio s funkcije višeg člana kraljevske porodice, a u međuvremenu je dobio i ćerku Lilibet.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker