težak period

Kejt Midlton mora da donese važnu odluku: Nakon 7 meseci lečenja od raka, princeza od Velsa suočena sa novim izazovima

0

Princeza od Velsa Kejt Midlton već 7 meseci vodi bitku protiv opake bolesti, a sada mora da donese neke bitne odluke.

Kejt Midlton već mesecima podleže terapijama usled dijagnostikovanog raka
Kejt Midlton već mesecima podleže terapijama usled dijagnostikovanog rakafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Početkom godine javnost je šokirala vest o narušenom zdravstvenom stanju Kejt Midlton, koja se zbog toga na neko vreme potpuno povukla iz javnog života.

 

Prvi put nakon šestomesečne ilegale princeza od Velsa pojavila se 06. juna u Londonu na ceremoniji Pozdrav bojama kojom se zvanično obeležava rođendan britanskog monarha, trenutno kralja Čarlsa III.

 

Mada nasmejana i kako mnogi tvrde lepša nego ikada, supruga princa Vilijama činila se vidno iscrpljenom, a nakon 7 meseci borbe sa kancerom sada je očekuju novi izazovi.

 

Po svemu sudeći ova godina od početka nije bila najbolja moguća za britansku kraljevsku porodicu.

 

Osim što je princezi od Velsa dijagnostikovan rak, i njenom svekru aktuelnom kralju Čarlsu III utvrđena je bolest iste prirode, mada su dalji detalji obe dijagnoze izostali.

 

Oba člana kraljevske porodice povukla su se sa svojih javnih dužnosti i posvetila iscrpnim i mukotrpnim terapijama, a čitav svet neprestano se pita: 'Kada će se sve vratiti u normalu'?

 

Kralj Čarls i Kejt Midlton bore se sa rakom istovremeno
Kralj Čarls i Kejt Midlton bore se sa rakom istovremenofoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Dobro obavešteni izvori navode da će Kejt Midlton najverovatnije čitavo leto iskoristiti za dugo očekivani i zasluženi odmor, a ekspertkinja za kraljevsku porodicu Džini Bond otkrila je neke detalje u razgovoru za OK! Magazine.

 

Princeza od Velsa pojavila se na paradi Pozdrav bojama
Princeza od Velsa pojavila se na paradi Pozdrav bojamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

– Za kraljevsku porodicu bila je ovo do sada teška godina i kralja ništa ne bi obradovalo više od toga da se njegova bliska porodica okupi u miru Balmorala na neko vreme kako bi zajedno sagledali stanje, označivši prolazak nekoliko neverovatno teških meseci i pogled u budućnost – rekla je ona.

 

Ipak, kako Džini dalje navodi, sumnja se da će Midltonova zaista provoditi ovo leto u Balmoru, s obzirom na preventivnu hemoterapiju kojoj se još uvek podvrgava.

 

Naravno, to ne znači da buduća kraljica ne želi da provede miran odmor bez obaveza u društvu svoje dece, prinčeva Džordža i Luisa i princeze Šarlot

 

Kejt još uvek nije spremna da se vrati na javne dužnosti
Kejt još uvek nije spremna da se vrati na javne dužnostifoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ako ipak ode, sigurna sam da će cela porodica želeti da je okruži ljubavlju, podrškom i obnovljenom snagom. Ona će, u međuvremenu, želeti da letnje mesece učini što zabavnijim i bezbrižnijim za decu posle svega što je prošla – zaključila je Bondova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

makonda-tracker