potpuno podetinjio

Mislio da ga niko ne gleda: Najnoviji video princa Vilijama u nesvakidašnjem izdanju obišao je svet i nasmejao javnost

0

Princ Vilijam još jednom je, doduše nenamerno, pokazao da živi kao sav normalan svet.

Princ Vilijam
Princ Vilijam foto: Yui Mok / AFP / Profimedia

Princ Vilijam često doživljavan kao uštogljeni član kraljevske porodice, redovno iznenađuje javnost svojim nepredvidljivim i simpatičnim gestovima.

 

Poslednji u nizu takvih trenutaka je video koji je nedavno obišao planetu, prikazujući princa kako oko Vindzor dvorca vozi električni skuter.

 

Ovaj neočekivani potez nasmejao je brojne fanove i razbio mnoge predrasude o njegovom strogom imidžu.

 

Simpatičan video budućeg kralja koji na električnom vozilu "kruzira" oko dvorca u kom prebiva njegov otac kralj Čarls III juče je obišao društvene mreže.

 

Mnogi su ovaj za prestolonaslednika neočekivani potez okarakterisali kao beskrajno prijatan i zabavan, a iako se može činiti kao novina Vilijamova ljubav prema ovakvim skuterima nije nikakva novost.

 

 

Mediji su već prošle godine izveštavali o princu koji je investirao u ovaj moderni način transporta kako bi efikasnije obavljao svoje obaveze na Vindzor imanju.

 

Ovaj skuter omogućava mu da brzo pređe desetominutnu vožnju od Vindzora gde živi njegov otac do Adelaid kolibe, doma u kom živi sa suprugom Kejt Midlton i njihovom decom.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton žive zajedno sa svoje troje dece
Princ Vilijam i Kejt Midlton žive zajedno sa svoje troje decefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Iznad svega, Vilijam je poznat po svom snažnom zalaganju za ekološku održivost. Izbor električnog skutera nije samo praktičan, već i u skladu sa njegovom inicijativom vezanom za "Earthshot" nagradu, koja promoviše inovativna rešenja za zaštitu životne sredine.

 

Kroz ovaj gest, stariji sin ledi Dajane ne samo što pokazuje da ide u korak sa vremenom i najnovijim trendovima, već i podseća na važnost svakodnevnih akcija u borbi za bolju budućnost naše planete.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

 

 

 

makonda-tracker